Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
ΚΑΡΔΑΜΟ Γενικά Είναι ένα πολυετές φυτό με όρθιους μίσχους, που μπορούν να φτάσουν σε ύψος μέχρι τα 3 μέτρα. Οι μικροί πράσινοι καρποί του περιέχουν μέχρι 18[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΤο κοτόπουλο με μπάμιες είναι μια παραδοσιακή συνταγή όπου ο γευστικός συνδυασμός είναι πραγματικά μεγαλοφυής. Όμως ο παραδοσιακός τρόπος μαγειρέματος του[...]
Πηγή: caruso.grPost Views: 65 Το τέλος της Αποκριάς πλησιάζει.Τέλος οι μασκαράδες και το ξεφάντωμα. Την Δευτέρα έχουμε Καθαρά Δευτέρα και ξεκινά η Σαρακοστή. Την Καθαρά[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisMπουκιές Καπρέζε αλά Pandespani θα μπορούσε να λέγεται η συνταγή.Η Καπρέζε (Caprese), απ΄τις αγαπημένες μου σαλάτες, είναι εξαιρετική για να ανοίξει ένα[...]
Πηγή: pandespani.comμελιτζάνες παρμεζάνα Συνταγή από την κατηγορία «πολύ αγαπημένες», οι μελιτζάνες παρμεζάνα ή απλώς parmigiana για τους Ιταλούς. Καθότι έτσι συνηθίζεται να[...]
Πηγή: pandespani.comΓεύση των φοιτητικών μου χρόνων!!! Γεύση που τότε μου φαινόταν υπέροχη... ίσως γιατί ήταν από τις απαγορευμένες στο πατρικό μου σπίτι και ήταν η πρώτη μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕύκολος, δοκιμασμένος και επιτυχημένος τρόπος! Οι αγκινάρες είναι από τα πιο αγαπημένα λαχανικά των κρητικών. Τις εκτιμούμε και τις μαγειρεύουμε με πάρα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓεύση των φοιτητικών μου χρόνων!!! Γεύση που τότε μου φαινόταν υπέροχη... ίσως γιατί ήταν από τις απαγορευμένες στο πατρικό μου σπίτι και ήταν η πρώτη μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Παραδοσιακή και νόστιμη, νηστίσιμη συνταγή της κουζίνας του Mοριά, για ντολμαδάκια με μαπόφυλλα, ρύζι και διάφορα[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΚάποτε έτυχε να ακούσω έναν άνδρα να διαμαρτύρεται για το φαγητό που του σέρβιρε μια γυναίκα. Υποστήριζε ότι αυτό δεν είναι "κανονικό" φαγητό, την κατηγορούσε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜπακλαβάς, χαλβάς, μπουρέκι, ντολμάς, μπουγάτσα, πιλάφι, τζατζίκι, τι άλλο να πρωτοθυμηθώ από δικά μας καθημερινά φαγητά και γλυκά που έχουν τούρκικες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι αγκινάρες με τα αγκάθια, συνηθίζεται να λέγονται άγριες σε αντιδιαστολή με εκείνες που δεν έχουν αγκάθια. Πριν αρχίσει η συστηματική τους καλλιέργεια ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο πληγούρι είναι ένα υλικό που ποτέ δεν το είχα χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα... ήθελα λοιπόν να φτιάξω γεμιστά αλλά όχι με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓιατί άραγε; Γιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομά αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΛίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομα αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα! Ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στις συνταγές που σας έχω δείξει!!! Κάπου γύρω στα 15 "καταδέχθηκα" για πρώτη φορά να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]
Πηγή: caruso.gr