γλυκο με φρυγανιες και ζαχαρουχο | ψαροκεφτεδες ακης | πως γινεται ο κορμος ψυγειου | ραφαελο παρλιαρος | συνταγη για παστασοκολατινα | sintage ia stifos kotopulo | καλοκαιρινη σαλατα με μαρουλι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις μοσχατο κροκαδι παπρικα

Βρέθηκαν 26 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ //[...]

ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Conchiglioni , δηλαδή μεγάλα κοχύλια, ένα είδος ζυμαρικού μάλλον δυσεύρετο στην Ελλάδα. Οπως όλα τα ανάλογα είδη ζυμαρικών ([...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά: το υπέροχο κοφτό[...]

Γλυκές πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά Πολλά πιάτα της ιταλικής κουζίνας φωτίζουν οι κόκκινες και οι κιτρινόχρωμες πιπεριές. Στο νότο μάλιστα, οι γλυκές πιπεριές[...]

Πηγή: pandespani.com
Κοχύλια με σπανάκι και ρικότα

Μια ακόμη παραλλαγή σε κοχύλια, αλλά αυτή τη φορά με σπανάκι και στην κατσαρόλα. Κατάλληλα και διασκεδαστικά για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και για μπουφέ.[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Κοχύλια γεμιστά

Τα ζυμαρικά αυτά εκτός από το ότι είναι πολύ νόστιμα, είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμα και για μπουφέ! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ζυμαρικά Διάφορα Κυρίως Πιάτα[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Μελιτζάνες «καπονάτα»

Υλικά (για 6 άτομα) 3-4 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε κύβους του 1½ εκ., αλάτι χοντρό, 1 μικρή κονσέρβα (50 γρ. περίπου) φιλετάκια αντσούγιας, 5 κουταλιές[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Ορεκτικά ντοματάκια με μοτσαρέλα γεμιστά και[...]

Mπουκιές Καπρέζε αλά Pandespani θα μπορούσε να λέγεται η συνταγή.Η Καπρέζε (Caprese), απ΄τις αγαπημένες μου σαλάτες, είναι εξαιρετική για να ανοίξει ένα[...]

Πηγή: pandespani.com
Μανιτάρια - είδη και χαρακτηριστικά

Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα: οδηγός για τέλειο[...]

Πόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]

Πηγή: pandespani.com
Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και συνταγές[...]

Στην ομάδα μας συνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Πράσινες, κόκκινες, κίτρινες ζουμερές πιπεριές

Έχω μιαν άλλη πρόταση για ν’ αποφύγουμε τους τσακωμούς με τα γεμιστά , όπως τόσο συνετά μας προέτρεψε πριν από λίγο καιρό η φίλη Θάλεια. Την ανασύρω από[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Υλικά 500 γρ. ζυμαρικά σε σχήμα καλαθιού ή κοχυλιού ή ότι σχέδιο θέλουμε, βρασμένα 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι[...]

Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.gr
η μακαρονάδα της Αιμιλίας ή των τοξοτών

αφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]

Πηγή: pandespani.com
Barilla Spaghetti με αστακό και αγκινάρες

Ο αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ατομικός μουσακάς γαρίδας με λάδι τρούφας:[...]

Μελιτζάνα, ντομάτα, γαρίδα… Τρία υλικά που χρησιμοποιούνται ευρύτατα στην μεσογειακή κουζίνα, από την πιο παραδοσιακή μέχρι την πλέον δημιουργική και όταν[...]

Πηγή: pandespani.com
Ζυμαρικά castellane με αγκινάρες, ελιές και[...]

Η συνταγή στα Ιταλικά λέγεται Castellane con carciofi, olive e briciole και σου δίνει μια αίσθηση Νότιας Ιταλίας μια και τα υλικά και η σύνθεση είναι πολύ[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy