Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Γλυκές πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά Πολλά πιάτα της ιταλικής κουζίνας φωτίζουν οι κόκκινες και οι κιτρινόχρωμες πιπεριές. Στο νότο μάλιστα, οι γλυκές πιπεριές[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 6 άτομα) 3-4 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε κύβους του 1½ εκ., αλάτι χοντρό, 1 μικρή κονσέρβα (50 γρ. περίπου) φιλετάκια αντσούγιας, 5 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.com8 ψητές πιπεριές φλωρίνης μεγάλες 12 ψητές σαρδέλες (ή παστές) 1 ντομάτα μεγάλη σε κυβάκια 1 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια 6 κουταλιές μαγιονέζα 2 κουταλιές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr25/5/14 Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες και φρέσκο αρακά. Ένα πιάτο για το οποίο δεν ξέρω από πού να αρχίζω να σχολιάζω. Καταρχάς η gremolata[...]
Πηγή: zannetcooks.comΓεια σας καλοί μου φίλοι! Σκέφτηκα να σας γράψω αυτό το άρθρο δίνοντάς σας ιδέες για εύκολες συνταγές που μέσα τους θα κρύβουν πασχαλινά βρασμένα αυγά.. Στους[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΚι αν δεν γίνονταν καρποί από το μικρό αυτό μπουκέτο με τα συναρπαστικά άνθη, τι θα λέγατε; Δεν θα αισθανόσαστε κάπως προδομένοι, στερημένοι από το πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈχω μιαν άλλη πρόταση για ν’ αποφύγουμε τους τσακωμούς με τα γεμιστά , όπως τόσο συνετά μας προέτρεψε πριν από λίγο καιρό η φίλη Θάλεια. Την ανασύρω από[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό πατάτες μερικές κουταλιές λαδόξιδο αλάτι πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτί τόνος ελιές μαύρες φιλέτάκια αντζούγιας ντομάτα Πλένετε τις πατάτες και τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό πατάτες μερικές κουταλιές λαδόξιδο αλάτι πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτί τόνος ελιές μαύρες φιλέτάκια αντζούγιας ντομάτα Πλένετε τις πατάτες και τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ αντσούγια είναι το αφρόψαρο που φέρνει την θαλασσινή γεύση στο πιάτο μας. Οι τρεις ονομασίες αντσούγια , γαύρος και σαρδέλα αναφέρονται σε δύο ψάρια και όχι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά Για 1 δοχείο του 1 λίτρου καρδιές αγκινάρας 600 γρ., φρέσκες ή κατεψυγμένες κόκκινες πιπεριές 2 ψημένες, κομμένες σε λωρίδες αντσούγια 2-3 φιλετάκια,[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ Ιθάκη είναι από παλιά γνωστό σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στο λεκανοπέδιο της Αττικής, πράγμα υπέροχο αν σκεφτείς ότι βρίσκεται στο καλύτερο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο περιοδικό Olive και το www.olivemagazine.gr διοργάνωσαν την πιο νόστιμη ψηφοφορία και για τρεις ολόκληρους μήνες, από τον Αύγουστο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου,[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr