Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 160 συνταγές
Γεμιστά κοχύλια με σάλτσα ντομάτας και ζυμήθρα Ήπειρος με 1% λιπαρά, Γεμιστά κοχύλια με σάλτσα ντομάτας, Γεμιστές ντομάτες με μακαρονάκι κοφτό και τόνο (Ιταλία), Ντομάτες και πιπεριές γεμιστές με ρύζι και θαλασσινά, Γεμιστά αλλιώτικα ΙΙ: ντομάτες μέσα σε πιπεριές, Κολιοί στο φούρνο γεμιστοί με ντομάτα και φέτα
1 κιλό πατάτες μερικές κουταλιές λαδόξιδο αλάτι πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτί τόνος ελιές μαύρες φιλέτάκια αντζούγιας ντομάτα Πλένετε τις πατάτες και τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτές τις μέρες βρισκόμαστε σε διακοπές και τυχαίνει να φιλοξενούμε ένα ζευγάρι οικογενειακούς φίλους από το εξωτερικό. Η σύζυγος κατάγεται από την ινδική[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤις μελιτζάνες τις κάναμε μουσακά , παπουτσάκια , παστίτσιο , με φέτα στο φούρνο ε τώρα έφτασε η ώρα για το συνδυασμό τους με μπακαλιάρο. Μέσα στις ανασκαφές[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1 κιλό πατάτες μερικές κουταλιές λαδόξιδο αλάτι πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτί τόνος ελιές μαύρες φιλέτάκια αντζούγιας ντομάτα Πλένετε τις πατάτες και τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 8 μεγάλα κρεμμύδια 400 γρ. τόνος κονσέρβας στραγγισμένος από το λάδι του 100 γρ. ψωμί μουλιασμένο σε λίγο νερό και στυμμένο 2 σκελίδες σκόρδου 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια την σάλτσα: Ντομάτα 300γρ, Κρεμμύδι 100γρ, Ζάχαρη, Σκόρδο 1 σκελίδα, Αλάτι, Πιπέρι, Πιπεριά κόκκινη 50γρ, Πάπρικα Υλικά για το κριτσίνι: Ελαιόλαδο 30γρ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝηστεία αύριο και είπα να κάνω κάτι διαφορετικό απο άλλη φορά με το μισό κουνουπίδι που μου είχε περισέψει απο την πρωτοχρονιά που έκανα βραστό. Υλικά: 1/2[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΥλικά Αγκινάρες 10 φρέσκιες ή κατεψυγμένες Μανιτάρια 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού ψιλοκομμένα Γαρίδες 500 γρ μικρές καθαρισμένες Μαϊντανός 1 ματσάκι Φύλλο[...]
Πηγή: chefoulis.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά Για 1 δοχείο του 1 λίτρου καρδιές αγκινάρας 600 γρ., φρέσκες ή κατεψυγμένες κόκκινες πιπεριές 2 ψημένες, κομμένες σε λωρίδες αντσούγια 2-3 φιλετάκια,[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ Ιθάκη είναι από παλιά γνωστό σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στο λεκανοπέδιο της Αττικής, πράγμα υπέροχο αν σκεφτείς ότι βρίσκεται στο καλύτερο[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή αυτή προέρχεται από έναν επώνυμο σεφ από ένα περιοδικό. Δεν πειράξαμε (σχεδόν) τίποτα, γιατί πρόκειται για καταπληκτικό πιάτο! Ελαφρύ, αρωματικό και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr