Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 83 συνταγές
Ασυνήθιστο και πεντανόστιμο... Υλικά: 2 1/2 κιλά κατσίκι σε μερίδες 1/2 φλυτζάνι βούτυρο 1 φλυτζάνι άσπρο κρασί 20 πάτοι αγκινάρας 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΣήμερα περιμέναμε κόσμο για φαγητό. Χτες όμως το χαμε ρίξει στις βόλτες. Που σημαίνει ότι σπίτι δεν είχα ούτε αυγό. Μόνο κάτι ασπράδια από την περασμένη[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤα λαχανικά είναι άφθονα αυτή την εποχή και μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και συνδυασμούς.Στην Κρήτη συνηθίζουμε πολύ να τα φτιάχνουμε με κρέας.Όχι σαν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα παραδοσιακό πιάτο της δυτικής Κρήτης που λόγω της νοστιμιάς του έχει μεταναστεύσει σε ολόκληρο το νησί είναι το φαγητό της σημερινής συνταγής. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαι μιας και μπήκαμε πια στην Τυρινή εβδομάδα, τι άλλο?? Μεζεδάκια με τυράκι!! Τυράκι αγαπημένο. Τροφή με μεγάλη θρεπτική αξία (πρωτεΐνες, ασβέστιο,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔροσερό ορεκτικό. Τι χρειαζόμαστε: Ντοματάκια (cherry) κατσικίσιο τυρί βασιλικός ελαιόλαδο πιπέρι ξύδι βαλσαμικό φύλλα δυόσμου Αδειάζουμε τα ντοματάκια από το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜετά την ολοκλήρωση της έρευνας μας με θέμα: κάτι που φάγαμε κάπου και κάποτε και δεν το ξεχνάμε ποτέ! Θέλω αφού πρώτα ευχαριστήσω όλους όσους είχαν την[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤώρα να σας πω την αλήθεια: ντρέπομαι που βάζω αμέσως μετά το πασχαλινό κρεατοξεσάλωμα, συνταγή με κρέας. Είχε περισσέψει λίγο και το μαγείρεψα σήμερα και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά: 3-4 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες αγνό παρθένο ελαιόλαδο (πάντα !) αγνό ξίδι 3-4 σκελίδες σκόρδο αλάτι 1 κιλό κατσικίσιο τυρί 1 ντομάτα [...]
Πηγή: greekcook.grΜία ιδιαίτερη συνταγή για τους λάτρεις της αγκινάρας. Συνταγή : Mime.com Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄, Μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα νηστίσιμα και τα λαδερά φαγητά σκιαγραφούν ένα μέρος του χαρακτήρα της ελληνικής κουζίνας είτε η θέση τους στο τραπέζι συνδεθεί με την ορθόδοξη χριστιανική[...]
Πηγή: pandespani.comΓιατί άραγε; Γιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομά αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομα αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔεν περνά μέρα δίχως να φάω σαλάτα. Είναι πάντα στο τραπέζι μου, συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το κυρίως πιάτο ή, ενίοτε, σερβιρισμένη με φρέσκο ψωμί ως το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr