Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Η σούπα με αρακά είναι κλασικό πιάτο της βρετανικής κουζίνας. Με το απίθανα ζωντανό, πράσινο χρώμα της αποτελεί ιδανική εισαγωγή ειδικά για ένα χειμωνιάτικο[...]
Πηγή: caruso.gr900γρ. φασολάκια φρέσκα 3 μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους 4 φλιτζ. πράσο ψιλοκομμένο (3 πράσα περίπου) 4 λίτρα νερό 4½ φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου 1 ματσάκι[...]
Πηγή: cooklos.gr900γρ. φασολάκια φρέσκα 3 μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους 4 φλιτζ. πράσο ψιλοκομμένο (3 πράσα περίπου) 4 λίτρα νερό 4½ φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου 1 ματσάκι[...]
Πηγή: cooklos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.grCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γρ. gnocchi μισό κρεμμύδι, μια κούπα αρακά 70 γρ. καπνιστό μπέϊκον λίγα φύλλα μέντας λίγη πραμεζάνα (ή οποιοδήποτε τυρί της αρεσκείας σας) ελαιόλαδο αλάτι[...]
Πηγή: akispetretzikis.com26/5/16 Δροσερά φασολάκια με σουσάμια και μαρινάτα φιλετάκια για σήμερα. Το πιάτο είναι πραγματικά πολύ πιο εύκολο από τον τίτλο του. Απλά ρίξτε μια ματιά.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΟ μουσακάς είναι signature dish της ελληνικής κουζίνας για τους ξένους και δικαίως. Γεμάτος έντονες αλλά αρμονικά δεμένες γεύσεις, βασίζεται σ’ έναν εξαιρετικό[...]
Πηγή: pandespani.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami250 γρ. αποφλοιωμένος αρακάς 250 γρ. κρέμα γάλακτος 1 φρέσκο κρεμμύδι 8 φύλλα μέντας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 250 ml. μοσχαρίσιος ζωμός 100 ml. λευκό ξηρό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜελιτζάνα, ντομάτα, βασιλικός: μεσογειακό τρίο με δεμένη γεύση που προκαλεί τα ταιριάσματα κάθε εποχής, ειδικά όμως της γενέθλιάς τους καλοκαιρινής. Μειώστε[...]
Πηγή: pandespani.comΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ για 6 άτομα Υλικά 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κομμάτια 4 αγκινάρες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 180 γρ.[...]
Πηγή: greekouzina.gr