Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 91 συνταγές
Η διαιτητική εκδοχή ενός γκρατέν σε ένα πολύ χορταστικό πιάτο, που μπορεί να σερβιριστεί ως πρώτο ή κυρίως, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Το μόνο που θα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΩραία, μάθαμε και ποιοι θα πάνε στον τελικό και ησυχάσαμε…… Μια υπομονή ακόμα και τελείωσε! Και τι δεν σας έχω φτιάξει σήμερα! Νομίζω ότι πλέον έχω[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΤην περασμένη εβδομάδα, ενώ ετοίμαζα μια χωριάτικη σαλάτα για το φαγητό, μια γλυκιά μυρωδιά μου γαργάλησε τη μύτη καθώς έκοβα μια μεγάλη ντομάτα. Οι χυμοί της[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜία μοναδική συνταγή με κρεμμυδοντολμάδες από τη Λέσβο. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄, μαγείρεμα 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαιρό έχω να σας δείξω τι μαγείρεψα, όχι γιατί έπαψα να είμαι στη κουζίνα μα γιατί ...βαριέμαι λιγάκι να γράφω και το αφήνω στην Αχτίδα μου. Χθες όμως έκανα[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grMε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]
Πηγή: pandespani.comΜια ανατολίτικη νότα στο πιάτο σας. Μια ιδιαίτερη γεύση μ' ένα κατεξοχήν λαδερό φαγητό να συνδυάζεται άψογα με τα υπόλοιπα. Γεύση που ικανοποιεί τον ουρανίσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για την ζύμη 250 ml νερό 375 μλ λάδι, ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο περίπου 25 γραμμάρια μαγιά (3 φακελάκια από αυτά τα έτοιμα που είναι τα 3 μαζί) ένα κουταλάκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα καλοκαιρινό φαγητό πολύ αγαπημένο, το μαγειρεύω συχνά επειδή μου αρέσουν τα λαχανικά που βρίσκουμε τώρα στην εποχή τους, ελάτε να το μαγειρέψουμε μαζί και[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΠώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο Στον Πόντο τον παστουρμά τον έφτιαχναν το φθινόπωρο και τον διατηρούσαν ένα χρόνο. Η παρασκευή ήταν για τους Πόντιους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr