γλασο σοκολατας με φρεσκο γαλα | τρουφακια νηστισιμα με βιταμ | κοντοσουβλι ρουμελιωτικο | νουα σε κομματια | γκανάζ με μαρμελάδα και καρύδι | συκωτι χοιρινο κοκκινιστο | σουριμι καπαρη ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις πενες σχοινοπρασο ηλιελαιο

Βρέθηκαν 24 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ρατατούιγ ή τουρλού λαχανικών;

Γαλλίδα ή Ελληνίδα με... μεσογειακό ταμπεραμέντο και καλοκαιρινή διάθεση; Ratatouille γαλλιστί... τουρλού ελληνιστί! Η χαρά του καλοκαιρινού λαχανικού,[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr

ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ //[...]

ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Conchiglioni , δηλαδή μεγάλα κοχύλια, ένα είδος ζυμαρικού μάλλον δυσεύρετο στην Ελλάδα. Οπως όλα τα ανάλογα είδη ζυμαρικών ([...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Bao buns με καραμελωμένη πανσέτα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά: το υπέροχο κοφτό[...]

Γλυκές πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά Πολλά πιάτα της ιταλικής κουζίνας φωτίζουν οι κόκκινες και οι κιτρινόχρωμες πιπεριές. Στο νότο μάλιστα, οι γλυκές πιπεριές[...]

Πηγή: pandespani.com
Πράσα με πανσέτα χοιρινή στη πήλινη γάστρα[...]

1 1/2 κιλό πράσα 1 κιλό πανσετα χοιρινή 1 ρίζα σέλερι 1 ποτήρι λευκό κρασί Ελεολαδο αλάτι πιπέρι Οδηγίες Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες 3-4 εκατοστά. Ψύλλο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πλούσιες πατάτες γιαχνί

Πλούσιες... αναρωτιόμουν για λίγα λεπτά...να αποκαλέσω ένα φαγητό πλούσιο ή όχι;; Αλλά πώς αποκαλείς ένα φαγητό που για να γίνει χρειάζεσαι χίλια δυό καλούδια[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Ρατατούιγ το γαλλικό τουρλού λαχανικών

Γαλλίδα ή Ελληνίδα με... μεσογειακό ταμπεραμέντο και καλοκαιρινή διάθεση; Ratatouille γαλλιστί... τουρλού ελληνιστί! Η χαρά του καλοκαιρινού λαχανικού,[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Σελινόριζα: άσχημη και πολλαπλώς υπέροχη

Το χοιρινό με σέλινο – στην ουσία με σελινόριζα - και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπίτι μας.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Tapas

Στην Ισπανία "Tapas" λένε μια μεγάλη οικογένεια από ορεκτικά ή σνακ αυτό που εμείς δηλαδή ονομάζουμε μεζεδάκια. Μπορεί να είναι κρύα ή ελαφρώς ζεστά.[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Μπριάμ με μαριναρισμένη παντσέτα και μοτσαρέλα[...]

Αναρτήθηκε στις 27/11/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μπριάμ με μαριναρισμένη παντσέτα και μοτσαρέλα στο φούρνο Μια ιδιαίτερη και[...]

Πηγή: sintayes.gr
Πλούσιες πατάτες γιαχνί

Πλούσιες... αναρωτιόμουν για λίγα λεπτά...να αποκαλέσω ένα φαγητό πλούσιο ή όχι;; Αλλά πώς αποκαλείς ένα φαγητό που για να γίνει χρειάζεσαι χίλια δυό καλούδια[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Ζυμαρικά-σέλινο με αρακά και παντσέτα (Άρης[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 320 γρ. ριγκατόνι τύπου σέλινο, βρασμένα σε αλατισμένο νερό 120 γρ. αρακάς, καθαρισμένος και ζεματισμένος σε αλατισμένο νερό 2 κ.σ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Πρώτα απ'όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας. Πραγματικά ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου. Τέτοια συμμετοχή δεν την περίμενα! Ιδέες έχω[...]

Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Τάρτα με αγκινάρες και καπνιστή πανσέτα

Οι αγκινάρες ακόμη στην εποχή τους κι εμείς τις αγαπάμε πολύ. Παρόλο που τις έχω μαγειρέψει με πολλούς τρόπους σε ανάρτηση υπάρχουν μόνο λίγες συνταγές .[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Στα Ξύγκια

Το έχω πει πολλές φορές, μία από τις καλύτερες ταβέρνες στη Ζάκυνθο (πάντα προσωπική άποψη), είναι η ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Για μένα, αυτή η ταβέρνα[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Πράσα με χοιρινό στη γάστρα

Από τα αγαπημένα μου φαγητά φίλοι μου είναι αυτό.. και σήμερα είπα να το κάνω στη γάστρα μα το έβγαλα μια φωτογραφία πριν το βάλω στο φούρνο για να σας το[...]

Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr
Φασολάκια με πανσέτα και δυόσμο

Ένα μοναδικό πιάτο που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 4[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Τα μυστικά του καλού ψήστη σε ψησταριά και[...]

Η σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy