Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά συνταγής αρακάς: 1 κιλό (φρέσκος ή κατεψυγμένος) καρότα: 3 ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι ντομάτα φρέσκια ή κονσέρβα: 500 γρ., ψιλοκομμένη φρέσκος άνηθος: 2-3[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Αγκινάρες 5 (φρέσκιες ή κατεψυγμένες) Κουκουνάρι 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ρύζι Καρολίνα 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Μαργαρίνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: chefoulis.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Ακόμη μια συνταγή με αγκινάρες, απο τις πολλές που δοκιμάσαμε φέτος και που δυστυχώς δεν θα προλάβω να σας τις παρουσιάσω όλες, καθώς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠαραφράζοντας τον ποιητή θα έλεγα ότι υπάρχουν ἀπειράκις ὡραιότερα γεμιστά ἀπ' αὐτές τις ἀγαλματώδεις παρουσίες που έχουμε συνηθίσει να τρώμε στην Ελλάδα επί[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΈνα διαφορετικό ριζότο που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Κλεομένης Ζουρνατζής. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 45΄, μαγείρεμα περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣυστατικά 1φλ.ρύζι Αρμπόριο Λάδι Αλατοπίπερο 3φλ.ζωμός λαχανικών 1/2φλ.φασολάκια πράσινα στρογγυλά 2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να 1κ.γλ.πάπρικα 1/2κ.γλ.γλυκάνισος[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣούπερ δυναμωτικό, πλούσιο σε φυτικές ίνες και χορταστικό. Φαγάκι που θα ζήλευε και ο Popeye! Πάρτε γρήγορα ενέργεια χωρίς πολλές θερμίδες, δυναμώστε το σώμα[...]
Πηγή: magiacook.grΤο ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του ριζότο, καταναλώνεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 3 κούπες ζωμό λαχανικών 1/2 κουταλάκι τσαγιού νήματα σαφράν ή κουρκουμά 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. μαργαρίνη ή λάδι 1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜερίδες 4 Προετοιμασία 15΄ Μαγείρεμα περίπου 25΄ Υλικά 1 βάζο ή 1 κονσέρβα καρδιές αγκινάρας στο λάδι. 60 ml ελαιόλαδο (ή το λάδι από το βάζο με τις[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grOι κύβοι λαχανικών είναι απαραίτητοι στη μαγειρική γιατί νοστιμίζουν τα φαγητά. H παρασκευή μάλιστα πολλών συνταγών βασίζεται στο ζωμό λαχανικών. Oι[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr