βαφλες ακης πετρετζικης | μαριναρισμα κοντοσουβλι χοιρινο | μπαρες με κορν φλεικς | ντρεσινγκ για μπροκολο | σουφλε ζυμαρικων με αυγα και γαλα | κουλουρακια αφρατα για καφε | αλμυρο κεικ με ζαμπον και πιπεριες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις βρωμη καρπουζι αστακος

Βρέθηκαν 26 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Εύκολοι τρόποι να βάλετε τα λαχανικά στη ζωή σας

Εύκολοι τρόποι να βάλετε τα λαχανικά στη ζωή σας. Είναι γνωστό, πως τα λαχανικά αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, αφού περιέχουν πλήθος[...]

Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr

Michael Zehrt: Ψητός μπακαλιάρος σε κρούστα από[...]

Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Τα καλοκαιρινά... φασολάκια με παραδοσιακό[...]

Καλημέρα και καλό μήνα!!! Τα φασολάκια στα καλύτερά τους. Τα βρίσκεις σε κάθε πάγκο λαϊκής, μανάβη της γειτονιάς ακόμα και σε μερικά μάρκετ. Φρέσκα,[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Λαχανόκηπος - Βοτανόκηπος στο μπαλκόνι με[...]

Σας εδειξα τον κήπο που έχουμε στο μπαλκόνι μας?? Τα μυρωδικά που θα δείτε φτιάχνουν τη καλύτερη μαρινάδα για μπριζολιτσες, κοτοπουλάκι, ψαράκι. Επισης κάνουν[...]

Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr
Tα φύτρα της ενέργειας

Tα φύτρα της ενέργειας ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Tα φύτρα είναι βλαστοί που βγαίνουν από διάφορους καρπούς και εμπλουτίζουν τη διατροφή σας με πολλά θρεπτικά[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Ξεχασμένες τροφές αλλά τόσο ωφέλιμες!

Τροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Σκορδάκια φρέσκα κι επαναστατημένα

Κάθε εποχή έχει τις χάρες τις και τις λιχουδιές της αλλά ετούτη η εποχή το παρακάνει: φράουλες, σπαράγγια, αγκινάρες, αρακάς και πάει λέγοντας. Τα δε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αρωματικά φασολάκια με ...zwan

Γεύση των φοιτητικών μου χρόνων!!! Γεύση που τότε μου φαινόταν υπέροχη... ίσως γιατί ήταν από τις απαγορευμένες στο πατρικό μου σπίτι και ήταν η πρώτη μου[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πιπεριές γεμιστές με μελιτζάνα απρόσμενα[...]

6 μεγάλες πιπεριές διαφόρων χρωμάτων 4 μέτριες μελιτζάνες 2-3 φέτες ψωμί κατά προτίμηση δυό ημερών και ζυμωτό (την ψίχα) 4 (διπλά) φιλετάκια αντζούγιας 1[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Διαφορετικά φασολάκια με φέτα...

Το ξέρεις πως η μεσογειακή κουζίνα είναι η βασίλισα του κόσμου στη διατροφή. Πότε όμως ήταν η τελευταία φορά που ετοίμασες λαδερά; Τα φρέσκα φασολάκια είναι[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Michael Zehrt: Ψητός μπακαλιάρος σε κρούστα από[...]

Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΛΑΧΑΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

200 γρ. ρύζι αλάτι και πιπέρι 12 φύλλα πράσινου λάχανου 300 ml ζωμός λαχανικών 200 γρ. champignons de Paris 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 5 ντομάτες 200 γρ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Απριλιάτικες  Αγκινάρες πολίτικες

Τις αγκινάρες τις έχω συνδυάσει με το Πάσχα. Στο χωριό έχουμε ένα κτήμα που κάποτε η μητέρα μου είχε φυτέψει περίπου 100 τετραγ. αγκινάρες. Χωρίς να τις[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Μελιτζάνες αλά ιταλικά

Η συνταγή αυτή είναι μίξη δύο ιταλικών συνταγών που έχω από την ξαδέλφη μου την Πόπη, που ζει στην Ρώμη. Μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτα-κρεμμύδι στο φούρνο και[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
ΛΑΧΑΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

200 γρ. ρύζι αλάτι και πιπέρι 12 φύλλα πράσινου λάχανου 300 ml ζωμός λαχανικών 200 γρ. champignons de Paris 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 5 ντομάτες 200 γρ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Σουφικό λαδερό

Αυτή είναι μια αυθεντική συνταγή από τη Χίο, την οποία βρήκα στο βιβλίο "Όλη η Ελλάδα στο πιάτο σας!" στο τεύχος Λαδερά-Νηστίσιμα των εκδόσεων[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Θαλασσινά ραβιόλι, τα δοκιμάσαμε στο Imabari

Ένα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy