τρουφακια ευκολα με 3 υλικα | κολοκυθοπιτα αλμυρη ηπειρωτικη | σοκολατοπιτα με γιαουρτι | κουραμπιεδες ευκολοι με λαδι | κοτομπουκιες αργυρω | biskota kanelas malaka | ροξακια νηστισιμα αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις ραδικια καλαμαρι

Βρέθηκαν 29 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ωμές, μικρές, σφικτές: οι τέλειες αγκινάρες

Βενετία, νησάκι Sant’ Erasmo, λίγες μέρες πριν από το Πάσχα του 1971 (για τον παράδεισο των λαχανικών Sant’ Erasmo θα σας πω μια άλλη φορά[...]

Πηγή: bostanistas.gr

ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα: οδηγός για τέλειο[...]

Πόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]

Πηγή: pandespani.com
Η Σπείρα

Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Μανιτάρια - είδη και χαρακτηριστικά

Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Michael Zehrt: Ψητός μπακαλιάρος σε κρούστα από[...]

Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
"Χριστουγεννιάτικος Μουσακάς" (του[...]

Υλικά για τέσσερα άτομα: 1 κιλό κίτρινη κολοκύθα 400 γρ. κιμά γαλοπούλας 400 γρ. κιμά μόσχου 2 ντομάτες τριμμένες 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 3[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Σκορδάτες αγκινάρες στο τηγάνι

“Trifolati” στην ιταλική κουζίνα σημαίνει “μαγειρεμένα όπως η τρούφα” και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Με αυτόν τον τρόπο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Προτάσεις για το γιορτινό σας τραπέζι

Φρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]

Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr
Η Σπείρα

Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
ατομικός μουσακάς γαρίδας με λάδι τρούφας:[...]

Μελιτζάνα, ντομάτα, γαρίδα… Τρία υλικά που χρησιμοποιούνται ευρύτατα στην μεσογειακή κουζίνα, από την πιο παραδοσιακή μέχρι την πλέον δημιουργική και όταν[...]

Πηγή: pandespani.com
η μακαρονάδα της Αιμιλίας ή των τοξοτών

αφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]

Πηγή: pandespani.com
Michael Zehrt: Ψητός μπακαλιάρος σε κρούστα από[...]

Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
"Χριστουγεννιάτικος Μουσακάς" (του[...]

Υλικά για τέσσερα άτομα: 1 κιλό κίτρινη κολοκύθα 400 γρ. κιμά γαλοπούλας 400 γρ. κιμά μόσχου 2 ντομάτες τριμμένες 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 3 κλωνάρια[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Τί σκάρωνα στην κουζίνα μου

Τον τελευταίο καιρό μαγειρεύω πολύ αλλά δεν αναρτώ τις δημιουργίες μου. Κακή μπλόγκερ, κακή. Έχω φτιάξει φαγητά που ήταν σκέτη νοστιμιά με αποτέλεσμα εγώ κι ο[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
η μακαρονάδα της Αιμιλίας ή των τοξοτών

αφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]

Πηγή: pandespani.com
Η Φλωρεντία στο ... πιάτο μας!

Πρόσφατα γυρίσαμε από μία σύντομη επίσκεψη στην Τοσκάνη, η οποία μας μάγεψε κυρίως με την ομορφιά της φύσης και με τα μεσαιωνικά χωριά της. Ακολουθούν[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Αρακάς µε πορτοµπέλο(μανιτάρια)και φρέσκο θυµάρι

για 4 άτομα (από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 1 κιλό αρακάς 500 γρ. µανιτάρια πορτοµπέλο 1 ½ φλ. ελαιόλαδο 1 µεγάλο ξερό κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο 1[...]

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr
Ντομάτες γεμιστές με pesto τρούφας - ZannetCooks

18/9/15 Ντομάτες γεμιστές με pesto τρούφας και αυγό για μια mini-gourmet μπουκιά. Αφού η φτώχια θέλει καλοπέραση τουλάχιστον να καλοπερνάει το στομάχι μας.[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Όλα για τα ζυμαρικά - μέρος Α' -[...]

Μυστικά, τι, πως και γιατί για τέλεια ζυμαρικά Αν και τα πιάτα με ζυμαρικά καταναλώνονται με ενθουσιασμό από μεγάλο μέρος του πλανήτη, συχνά δεν είναι ούτε[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy