Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Ο μουσακάς είναι signature dish της ελληνικής κουζίνας για τους ξένους και δικαίως. Γεμάτος έντονες αλλά αρμονικά δεμένες γεύσεις, βασίζεται σ’ έναν εξαιρετικό[...]
Πηγή: pandespani.comΟ Tσελεμεντές είναι ο πρώτος που αναφέρει τον όρο ‘α λα πολίτα’ για μια συνταγή τουρκικής προέλευσης που μέχρι τότε ονομαζόταν αγκινάρες με λάδι. Τότε στη[...]
Πηγή: pandespani.comΠράσινες πέρλες με «σκληρό» όνομα! Είτε το άκουσμα είναι α-ρα-κάς είτε το επίσημο «Pisum Sativum«! Μόνο εκείνο το ‘μπιζέλι» κάπως πάει να το …σώσει κι αυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΓλυκές πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά Πολλά πιάτα της ιταλικής κουζίνας φωτίζουν οι κόκκινες και οι κιτρινόχρωμες πιπεριές. Στο νότο μάλιστα, οι γλυκές πιπεριές[...]
Πηγή: pandespani.comΉρθε για καφέ φορώντας ένα τρομερό πράσινο βεριτάμπλ πουλοβεράκι, φωτεινό. Τόβλεπες και σου άνοιγε η διάθεση. Και η όρεξη μαζί. Αντί για ριστρέτο, πήρα[...]
Πηγή: pandespani.com