Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα) 2 κιλά φρέσκα κουκιά, 10-15 (350 γρ.) περίπου ντοματίνια κομμένα στη μέση, 1 τρυφερό κλωνάρι σέλινο σε λεπτά φετάκια, 1 κλωνάρι δυόσμο τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτομα) 1 σακούλι (500γρ.) φασόλια, ½ φλ. λιαστές ντομάτες, 12-15 (150γρ.) πράσινες ελιές γεμιστές, ½ φλ. κάπαρη, 2 κόκκινες πιπεριές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλή σας μέρα!! Ελπίζω αυτή τη φορά να μην υπάρχουν τα χθεσινά προβλήματα και να φαίνεται η ανάρτηση!!! Σήμερα θα σας δείξω τί ανακάλυψα στο βιβλίο του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Ελπίζω αυτή τη φορά να μην υπάρχουν τα χθεσινά προβλήματα και να φαίνεται η ανάρτηση!!! Σήμερα θα σας δείξω τί ανακάλυψα στο βιβλίο του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (για 4-6 ΑΤΟΜΑ) 2 κιλά φρέσκα κουκιά, 2 γεμάτες κουταλιές ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου δυόσμου + επιπλέον φυλλαράκια για το σερβίρισμα, 2 γεμάτες κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.com500γρ. φασόλια γίγαντες 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από κιλότο) 400γρ. σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο 2 φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr