Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Στο Ριζότο χρησιμοποιούμε ρύζι με μικρό κόκκο, διότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμυλοπηκτίνη. Κατάλληλα είναι τα Ιταλικά ρύζια Arborio και Carnaroli αλλά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο καλοκαίρι πλησιάζει και έχουμε αρχίσει - οι μεγάλοι τουλάχιστον - του σπιτιού, να το ρίχνουμε στη "βοσκή", κοινώς περισσότερες σαλάτες αλλά πιο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr