Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Από τον κ. Πέρρη Ντεγιάννη ΥΛΙΚΑ 250 γρ ρεβύθια 1 κουταλάκι σόδα λίγο ελαιόλαδο ½ κούπα ρύζι για σούπα Αλάτι Πιπέρι Εκ τέλεση Από το βράδυ βάζουμε τα[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 200 γρ. κουκιά ξερά βρασμένα 1 κιλό κρεμμύδια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 50 γρ. ντομάτα πελτέ 1 ματσάκι μαϊντανό 2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜιλώντας στο τηλέφωνο με την θεία από την Κέρκυρα, πήρα την ιδέα για το σημερινό φαγητό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα φτιάξει ποτέ γίγαντες με αυτό τον τρόπο[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΣυστατικά 300γρ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς 1μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο Λάδι 1/2ματσάκι άνιθος ψιλ/νος 3φιλέτα μπακαλιάρου Χυμό 2 λεμονιών 2-3 σκελίδες[...]
Πηγή: zannetcooks.com500 γρ. γίγαντες 2 πράσα 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 καρότα 1 πατάτα 1 ξερό κρεμμύδι 1/2 σελινόριζα 1/2 ματσάκι σέλινο λίγο άνηθο 250 γρ. υγράλατο μπακαλιάρο[...]
Πηγή: argiro.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1/2 kg γίγαντες (στο νερό από την προηγούμενη) 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο Ι πιπεριά πράσινη κέρατο ψιλοκομμένη 2 καρότα[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grFor the recipe in English click here Έχω μια θεία λατρεμένη, τη Δέσποινα ή Δεσπουλίνι όπως μου αρέσει να την αποκαλώ. Όταν ήμουν φοιτήτρια στην Αθήνα έτρωγα[...]
Πηγή: theveggiesisters.gr