Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Και ναι μετά από μήνα απουσίας, επιστρέφω με φασόλια και πάλι! Τι να πω, τα λατρεύουμε οικογενειακώς και είναι πολύ υγιεινά :) Αυτή τη φορά, επανέρχομαι με μία[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grΥλικά (Για 4-6 άτομα) 1 κιλό χοιρινό χωρίς λίπος κομμένο σε κύβους, 1 ½ κιλό φρέσκο μπιζέλι (αν θα βάλετε κατεψυγμένο αγοράστε 1 κιλό), 1/3 φλ. ελαιόλαδο, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτοµα) 1 ½ φλ. φασόλια, όχι πολύ ψιλά 2 στήθη (ολόκληρα, µε 2 φιλέτα) κοτόπουλου 2-3 κλωναράκια θυµάρι, τα φυλλαράκια τους 1 κλωναράκι[...]
Πηγή: xrysessyntages.com850-900 γρ βραστερά φασόλια (παραδοσιακά, γίνεται με ξερά λευκά, μπορείτε όμως και με χάντρες, φρέσκες) 2 μπούτια πάπιας κονφί (confites), κομμένα στα δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 2μιση κούπες 2 κούπες βρασμένα φασόλια 1 κ.τ.σ. ταχίνι Χυμός από 2 λεμόνια 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1/4 της κούπας νερό 1 πιπεριά φλωρίνης μεγάλη[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr1 κιλό χοιρινό μπούτι λίγο ελαιόλαδο 200 γρ. λευκό κρασί 2 κονσέρβες έτοιμα βρασμένα φασόλια λίγο θυμάρι 8 αποξηραμένα δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι (ή ότι άλλο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠριν από λίγες ημέρες είχα την μεγάλη χαρά να παραλάβω ολόκληρη την πολύ όμορφη σειρά 10 βιβλίων μαγειρικής Κουζίνες του Κόσμου, που έδινε για 3 μήνες[...]
Πηγή: foodjunkie.euΣήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Agerola, προάστιο της Νάπολι, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja ( La cucina di Anisja ). Φτωχομάνα η Νάπολι, από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό χοιρινό μπούτι Λίγο ελαιόλαδο 200 γρ. λευκό κρασί 2 κονσέρβες έτοιμα βρασμένα φασόλια Λίγο θυμάρι 8 ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι 1 ζωμό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα χλωρά ή ξερά φασόλια, στην κατσαρόλα ή στον φούρνο, έχουν από καιρό το ταίρι τους στην κουζίνα. Διαλεχτά λαχανικά, διαλέξτε και πάρτε, ένα ή και πολλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα όσπρια βρίσκονται στην βάση της πυραμίδας διατροφής και ως τέτοια τροφή συστήνεται η κατανάλωση τους τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα. Τα φασόλια είναι[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΟ συνδυασμός των οσπρίων με το ρύζι, δεν είναι κάτι άγνωστο στην ελληνική κουζίνα. Ίσως χωρίς να το ξέρουν, οι παλαιότερες γενιές που τα συνδύασαν,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΝόστιμη ρεβιθάδα με πράσο, σύγλινο και δυόσμο (Φωτ.: Γιώργος Δρακόπουλος / gastronomos.gr) Τα μυστικά της συνταγής: Αν δεν θέλουμε να βάλουμε το σύγλινο στην[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr500 γρ. φασόλια μαυρομάτικα, καλά ξεπλυμένα 2 μέτρια λουκάνικα της αρεσκείας μας, κομμένα σε ροδέλες πάχους 1-1½ εκ. 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα[...]
Πηγή: gastronomos.grΛΑΓΚΆΝΕ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη και δεν ξεχνάμε το μηνιαίο ραντεβού με την διαδικτυακή ομάδα των Quanti[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr