Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
500 γρ. φασόλια 2 σκελίδες σκόρδο 1 ντομάτα 1-2 κρεμμύδια 1 πιπεριά 1 καρότο 1 κ.σ. κοφτή πελτέ ντομάτας 1/2 κ.σ. κέτσαπ 1 μικρή πατάτα (κομμένη σε κυβάκια) 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κιλό φασόλια (μικρά, όχι γίγαντες) μουλιασμένα από το προηγούμενο βράδυ 3 ολόκληρες σκελίδες σκόρδο (εγώ έβαλα 2) 3 φύλλα δάφνης 1 ξερό κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 500 γραμμ. ρεβίθια 4 κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδο 3 πορτοκάλια 3/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 2 φύλλα δάφνης 1 κουτ. τσαγιού μπούκοβο 1 κουτ. τσαγιού κάρυ [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ για 4 ατομα -250 γραμ. φασολια μαυροματικα -1 φυλλο δαφνη -1 κλωναρι φρεσκο δενδρολιβανο -1 μεγαλο κρεμμυδι κομμενο σε ροδελες -1 κοκκινη πιπερια κομμενη[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥλικά: 3 φλυτζάνια φακές (φουσκωμένες) 1 φλυτζάνι άγριο ρύζι 1-2 φύλλα δάφνης 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 1 μικρό καρότο ψιλοκομμένο (προαιρετικά) αλάτι,[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΤα όσπρια είναι ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς που μας προσφέρει η Μητέρα Γη. Σε κάθε χώρα, σε κάθε ήπειρο υπάρχουν διαφορετικές ποικιλίες οσπρίων, όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα πεντανόστιμο φαγάκι, όπως εξάλλου όλα τα φαγητά φούρνου, που θυμίζει νησιώτικη ρεβιθάδα και έχει κι ένα ανατολίτικο άρωμα, ένα άγγιγμα Ανατολής που του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜελωμένα ρεβύθια φούρνου με χωριάτικο λουκάνικο και κάρυ Είναι φορές που ξεκινάω να φτιάξω μια συνταγή και ξέρω εκ των προτέρων ότι είναι γεννημένη για να[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr‘Αντε, μπήκε και το φθινόπωρο σιγά-σιγά, λίγο οι ψύχρες, λίγο οι βροχές, το τραβάει το όσπριο η εποχή. Γι’αυτό και σας δίνω αυτήν τη συνταγή[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚαι πάνω που είπα: άρχισε να κρυώνει ο καιρός άντε να φτιάξω και κανένα όσπριο σουπίτσα... μας τα χάλασε πάλι ... και άρχισε να κάνει ζέστη (ειδικά τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕξαιρετική συνταγή, που ήρθε σχεδόν …»παραγγελιά» σε απόκομμα και μπήκε σφήνα στο μενού! Την έκανα γιατί με ενέπνευσε ο υγρός συνδυασμός ‘σούπα με σπανάκι[...]
Πηγή: pandespani.comΌταν δοκίμασα για πρώτη φορά ρεβίθια με πράσα στον φούρνο ορκίστηκα πως έτσι θα τα κάνω πια για πάντα. Τον πάτησα τον όρκο μου, αν και δεν το συνηθίζω. Γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.gr