Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
2 ματσάκι φρέσκο κολίανδρο ψιλοκομμένο 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά καρέ 1 μεγάλο κρεμμμύδι κομμένο σε ροδέλες 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες ½ πορτοκάλι(θα[...]
Πηγή: sidagi.gr1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από χτένι της σπάλας) κομμένο για τας κεμπάπ 500 γρ. φασόλια άσπρα (φουσκωμένα στο νερό από το βράδυ) ή μπαρμπούνια (χάνδρες) 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα ρεβύθια με λαχανικά και ειδικά με κουνουπίδι, είναι από τα πιο αγαπημένα μου πιάτα. Η γιαγιά μου συνήθιζε να μας τα φτιάχνει το χειμώνα και πολύ περισσότερο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΥΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΤΙΦΑΔΟ Η προτιμηση μου για τα φασολια της Δυτικης Μακεδονιας (Καστορια, Πρεσπες) ειναι γνωστη και δηλωμενη. Αυτη τη φορα δοκιμασα τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι γίγαντες γιαχνί ή γίγαντες πλακί είναι ένα αγαπημένο Ελληνικό πιάτο. Μαγειρεύονται στον φούρνο με ντοματούλα και φρέσκα μυρωδικά. Η γεύση τους είναι απλά[...]
Πηγή: yummy-mommy.net/?lang=elΠριν από λίγες ημέρες είχα την μεγάλη χαρά να παραλάβω ολόκληρη την πολύ όμορφη σειρά 10 βιβλίων μαγειρικής Κουζίνες του Κόσμου, που έδινε για 3 μήνες[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά για 2 λίτρα: 250 γραμμάρια ωμά ρεβύθια 2 λίτρα φιλτραρισμένο νερό (μπορεί και παραπάνω) Γλυκαντικό, όπως σιρόπι αγαύης (προαιρετικά) Αρωματικό, όπως[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr…για τα φασόλια: 500 γρ. φασόλια γίγαντες …για το χταπόδι: 1.000 γρ. χταπόδι 3 δαφνόφυλλα 8-10 κόκκοι μπαχάρι 5-6 κόκκους μαύρο πιπέρι 1/2 φλυτζάνι (125 ml)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι είναι αυτό το Ταζίν πάλι, θα μου πείτε και θα’ χετε και δίκιο να “τα πάρετε”, καθώς με το overdose μαγειρικής από παντού, είμαστε υποχρεωμένοι να μαθαίνουμε[...]
Πηγή: caruso.grΌταν δοκίμασα για πρώτη φορά ρεβίθια με πράσα στον φούρνο ορκίστηκα πως έτσι θα τα κάνω πια για πάντα. Τον πάτησα τον όρκο μου, αν και δεν το συνηθίζω. Γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.gr