Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 115 συνταγές
H ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πικρή κόκκινη σαλάτα ραντίκιο «αρμενίζει» φορτωμένη σαρακοστιανές λιχουδιές, καλαμάρι και λευκά φασόλια, με άρωμα εσπεριδοειδών. Υλικά (για 6-8 άτομα) 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜε την παλιά παραδοσιακή κρητική συνταγή… Κυάμων απέχου… Η φράση ανήκει στον Πυθαγόρα και ερμηνεύτηκε πολλαπλά! Άλλοι ισχυρίζονται ότι ο φιλόσοφος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτο εστιατόριο που συχνά πυκνά σιτίζομαι, ανακάλυψα ότι ο μόνος σίγουρος τρόπος να φας καλό φαΐ, είναι να παραγγείλεις το φαγητό που ετοιμάζεται για το[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΜια πολύ όμορφη συνταγή για όλες τις εποχές απο την εκπομπή του Ηλία Μαμαλάκη. Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. ρεβύθια μουλιασμένα για 12 ώρες 3 κρεμμύδια μέτρια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κουταλιά ψιλοκομμένος άνηθος 3/4 φλιτζανιού λαδι 1 κιλό καλαμάρια 1 φλιτζανάκι λευκό κρασί 5 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια το χυμό από 1 λεμόνι 1 κύβο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΧωρίς πολλά-πολλά και χωρίς μούλιασμα, αλλά φανταστικό, πολύχρωμο, υγιεινό, χορταστικό φαγάκι. Βολεύει και για ταπεράκι στη δουλειά ή το σχολείο! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑρωματικά μακαρόνια με δεντρολίβανο, σκόρδο και ρεβύθια. Τι χρειαζόμαστε: 500γρ. ρεβύθια 500γρ. κοχυλάκι ή κοφτό μακαρονάκι 5 σκελίδες σκόρδο 5 κουταλιές της[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γραμμ ρεβίθια μουλιασμένα για 12 ώρες 3 κρεμμύδια μέτρια. 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ αλάτι 1 πρέζα πιπέρι 1 κ. γλυκού μπούκοβο γλυκό 1 κ.σ εστραγκόν 1 ποτήρι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤο περασμένο Σάββατο, στις 21 Μαρτίου, την πρώτη μέρα της άνοιξης, οι Πέρσες γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά τους, το Νορούζ, όπως το λένε στο Ιράν. Αυτή είναι,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 4 άτομα) 2 φλιτζ. φασόλια «χάντρες», κατεψυγμένα ή φρέσκα 1 φλιτζ. κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το τηγάνισμα 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami