Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 139 συνταγές
Τα άσπρα Φασόλια είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και αποτελούν ένα πλήρες κύριο γεύμα. Στην Ελλάδα φτιάχνουν ένα από τα παραδοσιακά μας πιάτα, κυρίως χειμωνιάτικο,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο ξέρεις πως τα ρεβύθια κάνουν καλό. Όπως και όλα τα όσπρια δηλαδή! Αν όμως ανήκεις σε εκείνες που δεν λατρεύουν ιδιαίτερα τις σούπας από όσπρια (φακές,[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html‘Αντε, μπήκε και το φθινόπωρο σιγά-σιγά, λίγο οι ψύχρες, λίγο οι βροχές, το τραβάει το όσπριο η εποχή. Γι’αυτό και σας δίνω αυτήν τη συνταγή[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά 250 γραμμ. ρεβίθια βρασμένα και στραγγισμένα 4 σκελίδες σκόρδο 2 λεμόνια (χυμός) 1½ φλ. τσαγιού ταχίνι ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. πάπρικα καυτερή[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά (για 6-8 άτομα) Τουλπάνι και σπάγκος. 1/2 κεφάλι σκόρδο. 1 κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα. 1/4 από ένα ματσάκι μαϊντανό, μόνο τα κλαράκια. 2 φύλλα δάφνης.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami300 γρ. αλεύρι ρεβιθιού 2 κ. σούπας ρυζάλευρο 1 μέτριο πράσσο 2 κρεμμυδάκια φρέσκα δυόσμο ψιλοκομμένο (όσο θέλετε) λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο 4 ρίζες σπανάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜαντεμένια κατσαρόλα- Part 3 Τελευταίο φαγάκι με τη γαλλιδούλα, αύριο την επιστρέφουμε στο κατάστημα! Τι να φτιάξω, πάλι κρέας??? Οχι βέβαια, ρεβιθάκια, να[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 4 φιλέτα σφυρίδας 300 γραμμάρια φασόλια ξερά Μία ντομάτα φρέσκια αποφλοιωμένη και κομμένη σε κύβους Μία πράσινη, κομμένες σε κυβάκια Ένα[...]
Πηγή: sidagi.grΕπηρεασμένη απο την Σιφναίικη ρεβυθάδα και κάποιες άλλες συνταγές, έβαλα την δική μου πινελιά. Ελπίζω να σας αρέσει. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. ρεβύθια με την[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500γρ. φασόλια μαυρομάτικα 400γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες 2 ντομάτες ώριμες κομμένες σε ζάρια 6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 1 καρότο τριμμένο 1[...]
Πηγή: cooklos.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας:15’, Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά, Κόστος: 6,00 € ΥΛΙΚΑ : 250 γρ βρασμένα[...]
Πηγή: foodtrails.grΒασισμένη σε συνταγή της Καλομοίρας Βρονταμίτη, ιδιοκτήτριας της ταβέρνας Η Στροφή του Μίμη, στο Βουρκάρι, στην Τζια. Ρεβίθια στον φούρνο με πορτοκάλι, σέλινο[...]
Πηγή: bostanistas.gr