Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
100 γρ. φιλετάκια αντζούγιας διατηρημένα σε λάδι (χύμα στο τμήμα με τα αλίπαστα, τα τουρσιά και τις ελιές αλλά και σε βαζάκια στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ),[...]
Πηγή: gastronomos.gr200 γρ τόνο καπνιστό, σε λάδι (Lidl, 1,59€) 1 συσκευασία πολτό ντομάτας 400 γρ σάλτσα ψητής πιπεριάς φλωρίνης 1/3 ματσάκι μαϊντανό, πολύ ψιλοκομμένο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚέτσαπ... μια σάλτσα θρύλος!! Μια σάλτσα που ασκεί άπειρη γοητεία σχεδόν σε όλους αλλά κυρίως στους εφήβους. Πόσοι όμως γνωρίζουμε την ιστορία της και ...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑρκετές είναι οι φορές που ένα απλό βραστό ή ψητό (κρέας ή ψάρι) χρειάζεται ένα μόνο «τσικ» για να γίνει πιάτο ευπαρουσίαστο. Αυτό πρακτικά σημαίνει …σάλτσα.[...]
Πηγή: pandespani.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με[...]
Πηγή: bostanistas.gr