Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Είναι το μήλο της έριδος για τους Μεσογειακούς λαούς. Η αλήθεια όμως είναι ότι το Χούμους κατάγεται από τη Μέση Ανατολή. Τι είναι το Χούμους? Είναι μια[...]
Πηγή: ioannasblog.comΚαλή σας μέρα!!! Υγεία και νοστιμιά!! Δυό λέξεις-θεμέλια για τη ζωή και την ποιοτική μας καθημερινότητα. Βασικό συστατικό για να ανταμώνουμε με τις δύο αυτές[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα μήλα είναι από τα αγαπημένα μου φρούτα. Εάν ίσχυε η λαϊκή ρήση "ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα", θα έπρεπε να είχα πολύ αραιές επαφές με τους[...]
Πηγή: cookika.comΚαλημέρα και καλή εβδομάδα σας εύχομαι και ελπίζω να είναι καλύτερη από την προηγούμενη για μένα! Τον τελευταίο καιρό μου συμβαίνουν περίεργα πράγματα! Ανάμεσα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚΟΥΛΊ (COULIS): ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΟΥΤΩΝ Ή ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Η coulis (προφέρεται κουλί) είναι ένας αραιός πουρές φρούτων ή λαχανικών, που χρησιμοποιείται ως σάλτσα. Η ονομασία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 γλυκιά κολοκύθα μέτριου μεγέθους 2 σκελίδες σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο 100γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι 1-1½ ποτήρι γάλα 2 κ.σ. αλεύρι ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο μια πρέζα[...]
Πηγή: cooklos.grΜία σάλτσα για να την σερβίρουμε πάνω σε πράσινες σαλάτες αλλά και ως σάλτσα σε ψητό χοιρινό. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 2/3 φλιτζ. τσαγιού.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕνας σούπερ πουρές για ολη την οικογένεια Συνταγή : Ευη Βουτσινά Προετοιμασία : 30΄ Ψήσιμο : 50΄ - 60΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 6 με 8[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤην Παρασκευή το βράδυ έφτιαξα παγωτό. Λέω βέβαια Παρασκευή βράδυ αλλά ξεκίνησα να το φτιάχνω γύρω στις εντεκάμιση οπότε όταν τελείωσα ήταν πλέον Σάββατο. Δεν[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Υγεία και νοστιμιά!! Δυό λέξεις-θεμέλια για τη ζωή και την ποιοτική μας καθημερινότητα. Βασικό συστατικό για να ανταμώνουμε με τις δύο αυτές[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤη συνταγή αυτή την διάβασα σε ένα βιβλίο της Β. Αλεξιάδου και είναι για σάλτσα φράουλας. Τη χρησιμοποιώ για να γαρνίρω κρέμες, cheese cake ή ρυζόγαλο όπως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας μπλογκογείτονες, φίλοι, αναγνώστες, σχολιαστές και περαστικοί!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και κυρίως σε όσους γιορτάζουν! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!! Να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑξίζει να την φτιάξετε αν είστε λάτρεις της ασιατικής κουζίνας. Συνοδεύεται με ρύζι ατμού και κοτόπουλο ή γαρίδες. Νομίζω είναι μια καλή λύση για να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε μια μικρή καθυστέρηση... Καλή Χρονιά! Σας εύχομαι το 2016 να σας φέρει ό,τι λαχταράει η καρδιά σας κι ακόμα περισσότερα. Ας έχουμε μια χρονιά γεμάτη[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑδιαμφισβήτητη βασίλισσα του καλοκαιριού. Παγκόσμια και αδιαφιλονίκητη κατακτήτρια ολόκληρης της γευστικής επικράτειας. Γεύση μοναδική, χρώμα παθιασμένο. Σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ Για την άλμη με τζίντζερ 1 κιλό Νερό 55 γρ. Αλάτι 40 γρ. Μέλι 20 γρ. Τζίντζερ, σε φέτες 10 γρ. Αστεροειδής γλυκάνισος 10 γρ. Σκόρδο, σε σκελίδες [...]
Πηγή: megatv.com/cookΔύο μέρες χωρίς ίντερνετ. Νεύρα μπούκλες...Δεν μπορώ να πω... Ο ΠΟΤΕ μας περιποιείται κανονικά. Και για να ακριβολογήσω, είχαμε ίντερνετ για 3 λεπτά (όχι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr1/2 kg αγκινάρες καλά καθαρισμένες 2 μέτριες πατάτες 1 μεγάλο καρότο 1/2 ματσάκι άνηθο φρέσκα κρεμμυδάκια κατά το δοκούν (και το πράσινο μέρος τους) 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr