Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε λεπτά μπαστουνάκια 1/2 φλιτζ. τσαγιού λιαστές ντομάτες (διατηρημένες σε βαζάκι μέσα σε λάδι, για να είναι μαλακές),[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε λεπτές λωρίδες 1 κουτ. γλυκού κάρι, σε σκόνη 1/2 κουτ. γλυκού τζίντζερ (πιπερόριζα) σε σκόνη 1/2 κουτ. γλυκού[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 6 κουτ. σούπας πολτός ντομάτας 3 κουτ. σούπας μέλι 4 κουτ. σούπας Worcestershire σος 2 κουτ. σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη 1 κουτ. σούπας τζίντζερ σε σκόνη 1 κουτ. σούπας κάρυ σε σκόνη 300 γρ. ρύζι[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 10 ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσια 10 ξερά βερίκοκα, χωρίς κουκούτσια 200 ml κόκκινο, ξηρό κρασί 50 ml ελαιόλαδο 1 κλωναράκι[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 φιλέτα κοτόπουλου (συνολικού βάρους περίπου 550 γρ.) 40 ml ελαιόλαδο 8 φέτες μπέικον 12 φέτες από ψωμί του τοστ (κατά προτίμηση ολικής άλεσης ή πολύσπορο)[...]
Πηγή: gastronomos.gr16 φτερούγες κοτόπουλου 500 ml ξινόγαλα (στα ψυγεία των μεγάλων σούπερ μάρκετ) 30 ml ελαιόλαδο 150 γρ. βούτυρο, λιωμένο 150 γρ. ταμπάσκο ή άλλη σάλτσα[...]
Πηγή: gastronomos.gr700-800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 40 ml σησαμέλαιο (ή, αν δεν έχουμε, ελαιόλαδο) 1 ξερό κρεμμύδι, σε λεπτά φετάκια 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 3[...]
Πηγή: gastronomos.gr700 γρ. στήθος γαλοπούλας 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1 φλιτζ. τσαγιού Μαυροδάφνη (ή άλλο γλυκό κρασί[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 ολόκληρο κοτόπουλο ή μπούτια ή στήθη κοτόπουλου 1 μεγάλο πράσο σε ροδέλες 2 μέτρια βιολογικά καρότα σε ροδέλες 2 ξερά κρεμμύδια ολόκληρα 3 - 4 γαρίφαλα 3 -[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το κοτόπουλο 1 φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 5 κόκκοι πιπέρι 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, καθαρισμένο, στο οποίο έχουμε καρφώσει 3 γαρίφαλα αλάτι Για τις πίτες 4[...]
Πηγή: gastronomos.gr300 γρ. ψητό κοτόπουλο, που μας περίσσεψε από την προηγουμένη, σε κυβάκια 200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 4 κουτ. σούπας φύλλα[...]
Πηγή: gastronomos.gr700 - 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλου από μπούτι, σε λεπτά μπαστουνάκια 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες, ολόκληρες 50 ml ελαιόλαδο[...]
Πηγή: gastronomos.gr8 μπουτάκια κοτόπουλου («κοπανάκια») 40 ml + 30 ml ελαιόλαδο 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια 4 πράσα, το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος 200 ml ζωμός[...]
Πηγή: gastronomos.gr800 γρ. φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου, κομμένα σε μπουκιές (περίπου 2,5 εκ.) 60 ml ελαιόλαδο χυμός από 1 πορτοκάλι χυμός από 1/2 λεμόνι 1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα[...]
Πηγή: gastronomos.gr750 γρ. κιμάς κοτόπουλου (ζητάμε να μας κόψουν κιμά από φιλεταρισμένο στήθος και μπούτι κοτόπουλου, χωρίς τις πέτσες, και να τον περάσουν μία φορά από τη[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 1 μικρό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 100 ml λευκό κρασί 1 γεμάτο κουτ. γλυκού[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κοτόπουλο, κατά προτίμηση ελευθέρας βοσκής ή βιολογικό, βάρους περίπου 1.800 γρ., κομμένο στα 8 100 ml ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ 4 σκελίδες[...]
Πηγή: gastronomos.gr700 γρ. κιμάς από κοτόπουλο ή γαλοπούλα, ανάμεικτος από μπούτι και στήθος, χωρίς τις πέτσες (περασμένος μία φορά από το χοντρό κόσκινο), κατευθείαν από το[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τις κροκέτες: 500 γρ. κιμάς κοτόπουλου (ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να μας κόψουν κιμά από μπούτι και στήθος κοτόπουλου, χωρίς τις πέτσες, και να τον[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το φύλλο 400 γρ. αλεύρι 100 ml ελαιόλαδο 120 γρ. γιαούρτι πρόβειο 1 αυγό 4 γρ. μαγιά σκόνη αλάτι περίπου 120 γρ. νερό, ή όσο χρειαστεί Για τη γέμιση 400[...]
Πηγή: gastronomos.grΚουσκούς: Μουλιάζουμε το κουσκούς σε ζεστό νερό ή ζωμό (αν έχουμε φυλαγμένο στο ψυγείο), σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Συνήθως θέλει περίπου 5 λεπτά[...]
Πηγή: gastronomos.gr