Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Μια παλιά γαλλική συνταγή από την Προβηγκία, με τα έντονα αρώματα των βοτάνων συγκεντρωμένα στο ελαιόλαδο και το πάθος για ένα υλικό, το σκόρδο, γίνεται hit[...]
Πηγή: pandespani.comΚρέας με φρούτα… συνδυασμός που απαντάται σ’ όλες σχεδόν τις κουζίνες της Μεσογείου. H συνταγή για το κοτόπουλο με σύκα ωστόσο, προέρχεται απ’ την Καταλονία κι[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό παιδί έτυχε να έχω μια σχέση λατρείας με την Γαλλία, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια η Βουργουνδία (Bourgogne) ειδικώς, εξασκεί πάνω μου ξεχωριστή γοητεία,[...]
Πηγή: pandespani.comΑποτέλεσμα φωναχτής ανάγνωσης περιοδικού με θέμα ταξιδιωτικό για την Ινδονησία, αποκτήθηκε η σημαντική πληροφορία ότι τα κοτόπουλα και τα κοκόρια[...]
Πηγή: pandespani.com‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή για coronation chicken (κρύο κοτόπουλο της βασιλικής στέψης με σάλτσα κάρυ) ήταν το δεύτερο μεγάλο καλοκαιρινό σουξέ μου μετά το σπιτικό frozen[...]
Πηγή: pandespani.com‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΚάθε που ο ήλιος γίνεται καταφύγιο της διάθεσης κι οι μέρες διαθλούν το άγχος στις αχτίδες του, η γεύση παλινδρομεί σε φωτεινά πιάτα και ορέγεται την περίεργη[...]
Πηγή: pandespani.comκοκκινιστός κόκορας μπαρδουνιώτικος Επική νοστιμιά, ζόρικη καταγωγή μ’ ευγενικές συνάφειες και μακρινές ρίζες, ένα πιάτο για γεύμα με την λαογραφία. Ο κούρος[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή είναι αποτέλεσμα παντεσπανικής έμπνευσης και αποτελεί επιχείρηση συνδυασμού της καπνιστής γεύσης της πάπρικας με τη γλύκα του μελιού πάνω σε ζουμερό[...]
Πηγή: pandespani.comΑν βάλετε στην αναζήτηση του google «κοτόπουλο με μπύρα» θα σας βγάλει 63.300 αποτελέσματα στα ελληνικά και άλλα 42.600 στα γκρίγκλις. Πραγματικός συνωστισμός[...]
Πηγή: pandespani.comAπρόσμενη η χαρά όταν μια απλή ιδέα πετυχαίνει στο τραπέζι και από λύση γίνεται θέμα. Παρότι συγκριτικά επενδύθηκε λιγότερος κόπος και ενδεχομένως έμπνευση –[...]
Πηγή: pandespani.comΕλληνική, υπόξινη κοτόσουπα αυγολέμονο, σούπα με την πρώτη (όχι αβίαστη) ζωϊκή θυσία αλλά και σούπα γιατροσόφι. Ένα ημιβελούδινο, δεμένο απ’ το άμυλο, υγρό,[...]
Πηγή: pandespani.comΠολλές φορές, γνωστοί που ξέρουν για το pandespani και την αγάπη μου για τη γαστρονομία, υποθέτουν πως κάθε μέρα σπίτι μου φτιάχνουμε δύσκολα πιάτα και[...]
Πηγή: pandespani.comΝα το πάρει το ποτάμι και να μαγειρέψουμε σωστά ένα από τα πιο γνωστά γιαπωνέζικα φαγητά! Το κλασικό κοτόπουλο τεριγιάκι είναι ένα από τα πιο εύκολα πιάτα στον[...]
Πηγή: pandespani.com