Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Ο φίλος μου ο Θεοτόκης έζησε στην Αμερική για 18 χρόνια. Γυρίζοντας πίσω, έφερε μαζί του μαζί με τις εμπειρίες του και τις αναμνήσεις του, τα βιβλία και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο να μαγειρεύεις για δύο άτομα μόνο, δεν είναι απλή υπόθεση. Το να μαγειρεύεις για ένα, είναι ακόμα δυσκολότερο. Πόσο μάλλον όταν σου αρέσει η μαγειρική και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣεπτέμβρης : Ο ιδανικός μήνας για να φτιάξουμε ένα φαγητό με σταφύλια, αφού είναι η εποχή τους. Ας το φτιάξουμε για 4 άτομα. Κοτόπουλο με σταφύλια Τι θέλουμε:[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα αγαπημένο φαγητό που φάγαμε στην Αμερική και που γίνεται στα γρήγορα ήταν αυτό. Όταν μου το πρωτοείπε η φίλη μου, δεν έπιασα τη μεσαία λέξη: -Τι θα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣε ποιον δεν αρέσουν τα ζυμαρικά; Σε λίγους μάλλον! Εμένα, όπως σας έχω πει, μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά όχι απαραίτητα με κιμά. Αντιθέτως, μου αρέσουν πολύ με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠέρυσι είχα γράψει μια συνταγή για γέμιση γαλοπούλας με κιμά . Επειδή σε μερικούς δεν αρέσει ο κιμάς μέσα στη γέμιση, φέτος δοκίμασα να φτιάξω γέμιση χωρίς[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜετά από τόσο χορταστικά γεύματα και δείπνα, μετά από τόσα γλυκά και παρασπονδίες, φτάνει μια μέρα που λες: ΤΕΛΟΣ. Έλεος! Δεν πάει άλλο! Θα σκάσω! Πάνω εκεί[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα κράνμπερις είναι γνωστά πια για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες και όλα τα καλά που προσφέρουν. Τα βάζω σε σαλάτες, σε κέικ, σε μπισκότα, αλλά αυτή τη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα light μεζεδάκι σας έχω σήμερα. Πιπεριές γεμιστές με τυρί και γαλοπούλα. Οι πιπεριές ψήνονται, έτσι δεν παίρνετε θερμίδες από το τηγάνισμα. Το τυρί, μπορει[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο φαγητό που έκανα το Δεκαπενταύγουστο. Δεν έχω παράπονο όμως! Έχω επαιδεύσει μικρούς και μεγάλους, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους να δοκιμάζουν νέες γεύσεις![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτη Ζάκυνθο, όταν λένε στιφάδο, εννοούν κρέας (κουνέλι, μοσχάρι) με σάλτσα ντομάτα, χωρίς μικρά κρεμμύδια. Στην Πάτρα, από όπου κατάγομαι, όταν λέγαμε στιφάδο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα από τα ωραιότερα πιάτα που φάγαμε εκείνο το βράδυ, ήταν το κοτόπουλο πάνω σε βάση αγγουριού. Όχι ότι τα υπόλοιπα δεν ήταν ωραία, αλλά λέμε. Αν πρέπει να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτα πλαίσια του "μαγειρεύω για δύο" είχα φυλάξει ένα στήθος κοτόπουλου φιλέτο για να το κάνω μία από τις προσεχείς μέρες. Ξεκίνησα το φαγητό πως θα το κάνω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ συνταγή που προτείνω σήμερα, είναι για τους λάτρεις του blue cheese. Τυρί που είτε το λατρεύεις, είτε το μισείς. Εμείς το αγαπάμε οικογενειακώς! Στη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠοιος είπε ότι οι κίτρινη κολοκύθα είναι μόνο για το Χάλογουιν και για πίτες; Δοκιμάστε να την τρυπώστε σε διάφορα φαγητά και θα γίνουν εξαιρετικά νόστιμα. Το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr