ευκολα γλυκα ψυγειου | χοιρινη πανσετα δρισκας | λαζανια πλακες με κιμα | φιλετο χοιρινο στο τηγανι | ρεβυθια στη χυτρα ακης | σαλτσα με μανιταρια για χοιρινο | τρουφατο αργυρω | μπουγατσα γλυκια χωρις σιμιγδαλι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 20 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

μύδια με πάπρικα και μυρωδικά - Pandespani.com

Αν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα μπορεί[...]

Πηγή: pandespani.com

φρέσκος τόνος ψητός με σπανάκι και γκρέιπφρουτ[...]

Μαριναρισμένος σε γκρέιπφρουτ, τόνος ψητός με τρυφερό σπανάκι Όταν ο ψαράς έχει κέφια γιατί κοιμήθηκε ή ξύπνησε καλά ή γιατί η ψαριά ανταποκρίνεται στις[...]

Πηγή: pandespani.com
ζυμαρικά από ρεβίθια με καλαμαράκια -[...]

Casarecce – ζυμαρικά από ρεβίθια με καλαμαράκια Από τα ζυμαρικά με θαλασσινά, την κατηγορία που ακουμπάει στην πιο «φουρτουνιασμένη» καρδιά της – νότιας κυρίως[...]

Πηγή: pandespani.com
ψάρι με κρεμμύδια, ξίδι και σαφράν της Σμύρνης[...]

Παπατζίδικο ψάρι με κρεμμύδια, ξίδι και σαφράν Από την πολυπολιτισμική κουζίνα μιας ακμάζουσας Σμύρνης έρχεται ένα ημιεξωτικό ψάρι με κρεμμύδια, ξίδι και[...]

Πηγή: pandespani.com
φρέσκες πένες με χταπόδι … Climax στην γεύση! -[...]

Μια συνταγή με γευστικά πλοκάμια, απλή αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη, με άποψη σε οικείο θέμα, λιτότητα υλικών και οξύτητα στην γεύση… μια συνταγή που σε[...]

Πηγή: pandespani.com
μύδια αχνιστά με ούζο & saffron -[...]

Τα μύδια ανακαλύφθηκαν ως τροφή εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η ποικιλία που συνήθως τρώμε είναι τα θαλασσινά μπλε μύδια Mytilus edulis –αυτά μαγειρέψαμε και στη[...]

Πηγή: pandespani.com
φρέσκος τόνος ψητός με σπανάκι και γκρέιπφρουτ[...]

Όταν ο ψαράς έχει κέφια γιατί κοιμήθηκε ή ξύπνησε καλά ή γιατί η ψαριά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών ή γιατί το κραγιόν ή το χρωματιστό γυαλί[...]

Πηγή: pandespani.com
μπουκιές κροκέτες μπακαλιάρου σε κριτσανιστό[...]

Η ιδέα ξεκίνησε απ’ το να καταγράψω την κλασική συνταγή της μάνας μου για μπουκιές κροκέτες μπακαλιάρου που απολαμβάνω τα τελευταία 50 χρόνια, ενόψει 25ης[...]

Πηγή: pandespani.com
μαυρομάτικα γιαχνί με φασκόμηλο ή μπαρμπούνια[...]

Στην ελληνική κουζίνα τα λέμε και φασόλια γιαχνί ή μαυρομάτικα γιαχνί, αφού έτσι αποκαλούνται τα φαγητά που μαγειρεύονται με κόκκινη σάλτσα. Στο βόρειο τμήμα[...]

Πηγή: pandespani.com
μπακαλιάρος στιφάδο, 'ο αλλιώς' -[...]

Ο μπακαλιάρος στιφάδο στην αιχμή του μαγειρικού κόνσεπτ ‘ψάρι στιφάδο’ ή/και ‘ασπόνδυλο στιφάδο’ (πχ. χταπόδι στιφάδο) χαρακτηρίζει ξεκάθαρα την ελληνική[...]

Πηγή: pandespani.com
αθερίνα τηγανητή με ντιπ γιαουρτιού: σαν βόλτα[...]

Το μικρό ασημένιο και λίγο στρουμπουλό -για τα κυβικά εκατοστά του- ψαράκι που γλυκίζει στο στόμα, η τόσο ωραία τόση δα αθερίνα, η Τίνκερμπελ των ψαρομεζέδων.[...]

Πηγή: pandespani.com
κριθαράκι με μύδια και λευκό κρασί -[...]

κριθαράκι με μύδια και λευκό κρασί Ανοίξαμε το σεντούκι της θάλασσας με τα οστρακοειδή, διαλέξαμε από το ντουλάπι ένα φίνο ζυμαρικό και μαγειρέψαμε κριθαράκι[...]

Πηγή: pandespani.com
αστακομακαρονάδα με ταλιατέλες - Pandespani.com

Η αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]

Πηγή: pandespani.com
τσιπούρα του τρελού νερού (acqua pazza) -[...]

Αν και το όνομα ‘τσιπούρα του τρελού νερού’ φέρνει προς ινδιάνικο, το ‘τρελό νερό’ μου θυμίζει ‘τρελό φτερό’ και ‘γελαστό φεγγάρι’, η ίδια η συνταγή acqua[...]

Πηγή: pandespani.com
σολομός με μουστάρδα και φασόλια με μυρωδικά -[...]

Διόλου λιπόσαρκος ιχθύς κι ευκολοταίριαστος, καλόβολος με τις γεύσεις και τα ελαφριά μαγειρέματα. Λίγοι μένουν ασυγκίνητοι μπροστά σ’ ένα ψητό ζουμερό φιλέτο[...]

Πηγή: pandespani.com
γαρίδες φλαμπέ με ούζο και φινόκιo (μάραθο) -[...]

γαρίδες φλαμπέ με ούζο Ο γαλλικός όρος  flamber σημαίνει στη μαγειρική ότι προσθέτεις ένα οινοπνευματώδες ποτό στο φαγητό και το ανάβεις για να ενισχύσεις την[...]

Πηγή: pandespani.com
χταποδάκια πικάντικα, διαβολικά - Pandespani.com

Μεζές για τα ποτά της μεσημεριανής σχόλης, τα πικάντικα χταποδάκια ετοιμάζονται μέχρι να καθίσουν τα πιρούνια στο τραπέζι και να οργανωθεί η απρόσκοπτη[...]

Πηγή: pandespani.com
λινγκουίνε με μύδια και ντοματίνια - alla[...]

Ιταλική μακαρονάδα: λινγκουίνε με αχνιστά μύδια, ντοματίνια, κρεμμύδι και βασιλικό Τα ζυμαρικά με μύδια (ή/και άλλα οστρακοειδή) ανήκουν στους κλασικούς[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy