Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Σε ένα από τα ταξίδια μου στη Γαλλία, και συγκεκριμένα στο Παρίσι, δοκίμασα ένα εκπληκτικό πιάτο σε ένα μικρό, συνοικιακό εστιατόριο στη Saint Germain γεμάτο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr4 φιλέτα πέρκας 500 γρ. Πολυσπόρι Σούπα Τρικολόρε 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 30 γρ. βούτυρο Χυμό από 2 λεμόνια Αλάτι πιπέρι Για τη σάλτσα σαφράν 40[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜε παστές σαρδέλες -sarde- γίνεται αυτή η ασυνήθιστη μακαρονάδα της Σικελίας, που την λατρεύω! Φτηνό ψάρι των φτωχών της Μεσογείου, οι σαρδέλες έχουν γίνει[...]
Πηγή: bostanistas.gr2 κούπες ρύζι μπασμάτι 1 σακουλάκι μύδια κατεψυγμένα (500 γρ) 3 πιπεριές Φλωρίνης 1 πιπεριά κίτρινη 1 κούπα αρακά και καλαμπόκι 1 σφηνάκι ούζο 2 φακελάκια[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΜια κλασική παραδοσιακή μακαρονάδα με ολόφρεκη σαρδέλα και αρωματικό μάραθο. Η απόδειξη πως τα μικρά, πεντανόστιμα ψαράκια δεν τρώγοντα μόνο ψητά ή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html2 κουταλιές μαιντανός ψιλοκομμένος 700 gr μύδια πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1/3 του φλιτζανιού του τσαγιού λάδι αλάτι 500 gr γαρίδες 300 gr ρύζι arborio 3 κουταλιές[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά 20 φρέσκα μύδια καθαρισμένα από το «γένι» 500 γρ. ντομάτες περασμένες από τον τρίφτη 500 γρ. καλαμαράκια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια και το κεφάλι στα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΜΟ 6-7 κλωναράκια μαϊντανού 1-2 καρότα 1-2 κρεμμύδια 1-2 κλωνάρια σέλινου 1-2 φέτες από φινόκιο Τα κεφάλια, τα κόκκαλα και τα απολεπισμένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΡύζι Αρμπόριο Κρεμμύδι ξερό Κρεμμύδι φρέσκο Κρασί λευκό Αλάτι Πιπέρι Λεμόνι Κουκουνάρι Σαφράν Μαϊντανός Εστραγκόν Μασκαρπόνε Υλικά για μπαρμπούνι Βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΜΟ 6-7 κλωναράκια μαϊντανού 1-2 καρότα 1-2 κρεμμύδια 1-2 κλωνάρια σέλινου 1-2 φέτες από φινόκιο Τα κεφάλια, τα κόκκαλα και τα απολεπισμένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΩς λάτρης των ψαριών, πάντα ψάχνω νέους τρόπους μαγειρέματος ώστε να κάνω και τους συνδαιτυμόνες μου να τα αγαπήσουν. Η μητέρα μου, συνήθιζε να κάνει[...]
Πηγή: greekmasa.gr8 μπαρμπούνια 3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 1 πρέζα σαφράν 1/2 κουτ. του γλυκού πιπέρι καγιέν μερικά κλωναράκια θυμάρι 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦιλέτα ψαριού με αμύγδαλα για 4 άτομα Υλικά 4 φέτες άσπρου ψαριού (γλώσσα, καλκάνι, πέρκα) γύρω στα 200 γραμμάρια η καθεμιά λίγο αλεύρι 50 γραμμάρια βούτυρο[...]
Πηγή: greekouzina.grΚαλημέρα και καλό ΣΚ να έχουμε! Σήμερα μαγειρεύουμε μυδοπίλαφο με κρόκο Κοζάνης, γνωστός και ως Σαφράν. Το σαφράν είναι ένα θαύμα της φύσης, ένα ιδιαίτερο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΦίλοι μου το Freecycle το γνωρίζετε;; Μέσα από τη διαδικασία του Freecycle μπορείτε να βοηθήσετε αλλά και να βοηθηθείτε σε πολλά επίπεδα. Γιατί σας τα λέω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΡιζότο με θαλασσινά Υλικά 4 φλιτζάνια ζωμός λαχανικών ½ φλιτζάνια ελαιόλαδο 2 κρεμμυδάκια στιφάδου ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 φλιτζάνια ρύζι[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά (2 μερίδες) : 175 γρ. σος σαφράν (η συνταγή παρακάτω) 200 γρ. φιλέτο φρέσκου σολωμού 1/2 φλιτζ. παχιά κρέμα 2 κουταλιές τριμμένο τυρί παρμεζάνα 150[...]
Πηγή: yumyum.gr