Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Αυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΕίναι ένα πολυ ωραίο μπισκότο το οποίο μπορουμε να το σερβίρουμε είτε με γλάσο σοκολάτας είτε με γλάσο βανίλιας ή να το φάμε έτσι σαν σνάκ είτε να το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ παραδοσιακή μαγειρική της Καλαμάτας έχει σήμερα την τιμητική της. Τιμούμε τη μεσσηνιακή μας καταγωγή με ένα πιάτο που το τρώμε από μικρά παιδιά από τα χέρια[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 κιλό καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες, με τα πλοκάμια τους κομμένα σε μικρότερα κομμάτια 1½ σφηνάκι ούζο 2[...]
Πηγή: gastronomos.grΣυστατικά ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ 4φλ.αλεύρι 1/2φλ.λευκό κρασί 1/3φλ.λάδι Μια πρέζα αλάτι Νερό όσο πάρει για να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη ζύμη ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ [...]
Πηγή: zannetcooks.comΈνα νοστιμότατο πιάτο με παστό βακαλάο, Κερκυραϊκό ή Λευκαδίτικο, όπως διατείνονται οι Επτανήσιοι φίλοι μου. Εγώ το θεωρώ καθαρά Επτανησιακό και Μεσογειακό που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤουΐλ στα γαλλικά σημαίνει κεραμίδι. Είναι λεπτά μπισκότα σε σχήμα κεραμιδιού που τα χρησιμοποιούμε για γαρνιτούρα παγωτών και άλλον γλυκισμάτων. Με αυτη τη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr