Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Συνταγή από την Τραπεζούντα του 1640 που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία μοναδική πρόταση από τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 1 κιλό σουπιές ½ κλων. σέλερι 1 κρεμμύδι 2 φύλλα δάφνης 2 αστεροειδείς[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 1 κ. λουκάνικο andouille* κομμένο σε φέτες πάχους 5 χιλ. (εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το ισπανικό chorizo ή κάποιο καπνιστό ελληνικό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚριθαράκι κοκκινιστό με γαρίδες. Αυτό το φαγητό φέρνει πλούσιες καλοκαιρινές μυρωδιές στο Κυριακάτικο τραπέζι μας. Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες : Για[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά Γαρίδες 1 κιλό κατεψυγμένες ή φρέσκιες Πατάτες 3 τεμ Καρότα 3 τεμ Σέλερι 2 κλωνάρια Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Φινόκιο 1/2 τεμ Φύλλο δάφνης 1 Θυμάρι 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΣυνταγή από την Τραπεζούντα του 1640, που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 4 άτομα) 40 γρ. φρέσκια μαύρης τρούφας (σε ροδέλες) 400 γρ. αστακός (θηλυκός) 4 καρότα Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 4 καρότα 4 φύλλα σέλερι 2 φύλλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα πολύ γευστικό, εύκολο και πλήρες διατροφικά πιάτο! Εάν δεν χρησιμοποιήσουμε βούτυρο αλλά λίγο ωμό ελαιόλαδο, το πιάτο μας γίνεται νηστίσιμο, απόλυτα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr700 γρ μύδια 350 γρ κυδώνια 350 γρ μικρά καλαμαράκια 175 γρ μεγάλες γαρίδες 100 ml λευκό ξηρό κρασί το χυμό 1/2 λεμονιού Ντρέσινγκ αλάτι 1 σκελίδα σκόρδο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό γαρίδες ολόκληρες (ή αποφλοιωμένες) 500 γρ φαρφάλες 450 ml κρασί κόκκινο ξηρό 500 γρ. Pummarό ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι 1 Knorr «Σπιτικό» Ζωμό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό Γαρίδες με κέλυφος 350 γραμμάρια σπαγγέτι 2 μέτρια κρεμμύδια 1 μεγάλο καρότο 1 πιπεριά πράσινη 10 σκελίδες σκόρδο 1 κλωνάρι σέλερι 2 μικρά κουτάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (8 μερίδες) : 1/2 φλιτζ. καλαμαράκια,καθαρισμένα,χωρίς τα εντόσθια και το δέρμα και κομμένα σταυρωτά σε μπουκιές 1/4 φλιτζ. φύλλα δυόσμου 1/2 φλιτζ.[...]
Πηγή: yumyum.gr