Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Υλικά (6 μερίδες) : 500 γρ. μέτριες γαρίδες ξεφλουδισμένες 1 κουταλιά ξηρό σέρι Σος (βλ. παρακάτω) 3 κουταλιές λάδι 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 πράσινα[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (8 μερίδες) : 1/2 φλιτζ. καλαμαράκια,καθαρισμένα,χωρίς τα εντόσθια και το δέρμα και κομμένα σταυρωτά σε μπουκιές 1/4 φλιτζ. φύλλα δυόσμου 1/2 φλιτζ.[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 350 γρ. μπαβέτες 400 γρ. καθαρισμένα ψάρια για σούπα, σκορπιός, πετρόψαρα κλπ. 1 κρεμμύδι 1 κουταλιά ψιλοκομμένος μαϊντανός 1 ματσάκι[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 225 γρ. μακαρονάκι ή κοχύλι βρασμένο και στραγγισμένο, 150 ml μαγιονέζα 150 γρ. άπαχο γιαούρτι 2 κ.σ. τοματοπολτός ή κέτσαπ 2-3[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 γαλλική μπαγκέτα 100-120 γρ. καπνιστή πέστροφα 1 ψιλοκομμένο κλαράκι σέλινο (ή σέλερι) 1 ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι Ψίχα από 3-4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦανταστικό ριζότο με θαλασσινά που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΒΑΖΕΤΕ σε μία κατσαρόλα.... 1/2 κιλό σκορπίνα 1 κρεμμύδι ολόκληρο 1 καρότο ολόκληρο 1 κοτσάνι σέλερυ 1 μίνι καυτερή πιπερίτσα 1 φύλλο δάφνης 1 αστεροειδή[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά 1 μεγάλο χταπόδι γύρω στο 1 ½ κιλό 350 γρ. ξίδι από λευκό κρασί 2 κλωνάρια σέλερι 1 κουταλιά της σούπας σπόρους μουστάρδας 2 κουταλιές της σούπας άνηθο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ -1\2 κιλο μακαρονια Ν0-6(1 πακετο) -1 κιλο γαριδες μεγαλες καθαρισμενες -1\2 κρεμμυδι μετριο ψιλοκομμενο -2 κρεμμυδακια φρεσκα ψιλοκομμενα -1\2 πρασο (το[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΜεζεδάκι για την Σαρακοστή σας έχω σήμερα................εύκολο, γρήγορο, πολύ εντυπωσιακό!!!! ΥΛΙΚΑ 1 χταπόδι περίπου στα 1200 γραμμάρια 2 δαφνόφυλλά 3[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΥλικά Γαρίδες 1 κιλό κατεψυγμένες ή φρέσκιες Πατάτες 3 τεμ Καρότα 3 τεμ Σέλερι 2 κλωνάρια Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Φινόκιο 1/2 τεμ Φύλλο δάφνης 1 Θυμάρι 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΤο καλαμάρι το παίζει βασιλιάς στα μενού εντός και εκτός της Ελλάδας, η αλήθεια όμως είναι ότι είναι κατ' αρχάς είναι πολύ δύσκολο να το βρεις σωστά[...]
Πηγή: bostanistas.grΜου αρέσει κι εμένα η γλυκιά γεύση που παίρνουν τα καλαμαράκια όταν τα τηγανίζεις σε δυνατή φωτιά, καλά αλευρωμένα. Μυρίζει το σπίτι, μυρίζουν οι ταβέρνες,[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνταγή από την Τραπεζούντα του 1640, που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (4 μερίδες) : ζύμη για ραβιόλι 300 γρ. αλεύρι τύπου «00» 2 αβγά (τους κρόκους) 1 αβγό ολόκληρο 1 κουταλιά μελάνι σουπιάς (Νερό, αν χρειαστεί, για[...]
Πηγή: yumyum.gr