Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά 2 Φιλέτα μπακαλιάρου 1 κουταλιά βούτυρο λίγο αλεύρι 1 φλιτζανάκι λάδι 1 κουνουπίδι 2 ντομάτες 2 κουταλιές βούτυρο κρεμμύδι άνηθος χυμός λεμονιού [...]
Πηγή: megatv.com/cookΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr6 τσιπούρες των 350-500 γραμ. 2 ντοματες μέτριες ώριμες 2 μέτρια κολοκυθάκια 1 μέτριο καρότο 1 φρεσκο κρεμμυδάκι 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 φύλλα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 ½ κιλό κουνουπίδι 4 φέτες σφυρίδα ή βλάχο ή μαγιάτικο (2 πόντους πάχος) 3 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 300 γρ. ντοματάκια κονκασέ 2 φλυτζάνια του τσαγιού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (4 άτομα) 4 ατομικά φιλέτα σολομού χωρίς δέρμα 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο Αλάτι - Πιπέρι 1 κουταλάκι ελαιόλαδο 1 λεμόνι κομμένο στα τέσσερα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά (4 άτομα) 4 ατομικά φιλέτα σολομού χωρίς δέρμα 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο Αλάτι - Πιπέρι 1 κουταλάκι ελαιόλαδο 1 λεμόνι κομμένο στα τέσσερα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό ο Σ κι εγώ έχουμε πέσει λίγο σε χειμερία νάρκη. Δεν πολυβγαίνουμε τα Σαββατοκύριακα, προτιμώντας να κάτσουμε σπίτι και να δούμε αγαπημένες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά Για το ψάρι 2 φρέσκα ψάρια (λαυράκι, τσιπούρα, μυλοκόπι), 600γρ. περίπου 1 ματσάκι άνηθο 1 ματσάκι μαϊντανό 4 κλωναράκια δεντρολίβανο Πιπέρι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ σολομός είναι ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα. Αυτό το ευπροσάρμοστο ψάρι είναι ένας εύκολος τρόπος για να πάρετε τα υγιή για την καρδιά, ωμέγα-3 λιπαρά[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipiesΤα φιλέτα τσιπούρας με σπανάκι Φλορεντίν σε τούρτες σφολιάτας είναι μια δικιά μου “πρωτότυπη” ιδέα για ένα επίσημο ή γιορταστικό δείπνο με ψάρι, όταν θέλει[...]
Πηγή: caruso.grH Sandefjord Smør είναι μια κλασική Νορβηγική σάλτσα βουτύρου που πάει πολύ με ψάρι και δη σολομό. Και αν δε ξέρουν οι Νορβηγοί από σολομό, τότε ποιος ξέρει;[...]
Πηγή: caruso.gr