Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: Για το σολομό: 2 φιλέτα σολομού περίπου 1 ½ κιλά ¼ ματσάκι μαϊντανό ¼ ματσάκι δυόσμο ¼ ματσάκι άνηθο ¼ ματσάκι βασιλικό ξύσμα από 2 λεμόνια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜιά πρωτότυπη, γρήγορη και πεντανόστιμη πρόταση... Μπορεί να γίνει και με φιλέτα πεσκανδρίτσας.. Δοκιμάστε την. Τι χρειαζόμαστε: 400 γραμμάρια φιλέτο γλώσσας 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Βαθμός δυσκολίας: ευκολος Χρόνος προετοιμασίας: 15 Χρόνος μαγειρέματος: 40 Μερίδες: 6 100 γρ. Βιτάμ 3 ρίζες φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο ½ κρεμμύδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο μάραθο είναι το αγαπημένο μου μυριστικό-χορταρικό.Αν μου ζητούσαν να κατονομάσω τα φαγητά που προτιμώ, σίγουρα στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών μου θα[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr2 κομμάτια γαλέο 300 γραμ. χόρτα διάφορα (όχι πικρά) κομμένα σε μεγάλα κομμάτια 8 κύβοι σπανάκι κατεψυγμένο 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠολύ ελαφρύ και μυρωδάτο ψάρι, μια συνταγή της φίλης μου Κατερίνας Ν. που το μαγειρεύει εξαιρετικά και το λατρεύουν τα παιδιά της. Αρέσει και σ' εμάς πολύ και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ φρέσκος βακαλάος των Ελληνικών θαλασσών μας δίνει μια θρεπτικότατη σούπα, με υπέροχο λευκό ζωμό, πλούσιο σε γεύση, που τρώγεται ευχάριστα όλες τις εποχές. Το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι σουπιές που σας μαγειρέψαμε σήμερα, ήταν "πεσκέσι" φίλου μας ψαρά από την περιοχή της Κυλλήνης. Ολόφρεσκες απ' ευθείας μέσα από την βάρκα, μοσχοβολούσαν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤις προάλλες γυρνώντας ο καλός μου από το χωριό μου έφερε φρεσκότατες σουπιές! Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο νηστείας, ένα φαγάκι φτιαγμένο με σουπιές είναι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΨάρι φιλέτο που η συνταγή βγήκε μόνη της. Μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε ψάρι φιλέτο (Γλώσσα, Πέρκα, Βακαλάος, Καλκάνι). Εγώ έβαλα Πέρκα κατεψυγμένη και παρ'[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr