Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 16-20 γαρίδες μέτριες 8 μικρά καλαμαράκια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 νεροπότηρο ρύζι αρμπόριο (ή άλλο κατάλληλο για ριζότο) 1 μεγάλη τομάτα[...]
Πηγή: greekmasa.gr500 γρ. κυδώνια 4 καλαμαράκια (40γρ. το καθένα) 8 μεγάλες γαρίδες (αποφλοιωμένες,20γρ. η καθεμία) 60 γρ. καρότα,50γρ. πράσα 1 κόκκινη πιπεριά 1/2 πορτοκάλι 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. κυδώνια 4 καλαμαράκια (40γρ. το καθένα) 8 μεγάλες γαρίδες (αποφλοιωμένες,20γρ. η καθεμία) 60 γρ. καρότα,50γρ. πράσα 1 κόκκινη πιπεριά 1/2 πορτοκάλι 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comΣας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΗ Καθαρά Δευτέρα αλλά και γενικότερα η Σαρακοστή λατρεύουν τα ριζότο θαλασσινών! Να λοιπόν μια έξυπνη ιδέα σερβιρίσματος σε νόστιμο "πιάτο" από μανιτάρι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html