Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 131 συνταγές
Υλικά χταπόδι: 1 κιλό μακαρονάκι κοφτό: 300 γρ. κρεμμύδια ξερά: 2 μέτρια ντοματίνια Κρήτης: 10 ψιλοκομμένα ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι του τσαγιού ούζο: 3-4[...]
Πηγή: icookgreek.com(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Ο executive chef Ευστράτιος Καλαθάκης μάς φτιάχνει μια μακαρονάδα που αναδεικνύει απόλυτα την πρώτη ύλη, καθώς η γεύση της[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας υπέροχος Σαρακοστιανός, και όχι μόνο, μεζές για μερακλήδες! Τα μύδια με τη μουστάρδα ταιριάζουν καταπληκτικά και απογειώνεται η γεύση τους με την προσθήκη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο χταπόδι είναι μαλάκιο και ανήκει στην οικογένεια των οκτωποδιδών. Αποτελεί τέλειο μεζεδάκι που συνοδεύει το ούζο και όχι μόνο. Σήμερα θα σας δώσω μια[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΖουμερό και θαλασσινό ορεκτικό για να το συνοδέψτε μαζί με το ούζο σας ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4-6 άτομα 1 χταπόδι 1 1/2 κιλό 2 κιλά καλαμάρια,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΞέρω ότι αύριο στα περισσότερα τραπέζια, ο μπακαλιάρος θα είναι ο πρωταγωνιστής. Στην προηγούμενη ανάρτησή μας σας δώσαμε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας για[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Μπαρμπούνια 1 κιλό Ούζο 1/2 ποτήρι Αλεύρι όσο χρειαστεί για το αλεύρωμα Αλάτι Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Οδηγίες Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια , τα πλένουμε[...]
Πηγή: chefoulis.grΤο ράντισμα με το ουζάκι κάνει την διαφορά στην γεύση !!! Υλικά για 4 άτομα: 1½ κιλό μπαρμπούνια (ή κουτσομούρες), καθαρισμένα από λέπια και εντόσθια 1/2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠ οτέ δεν φανταζόμουν ότι σ'εποχές που δεν έχουμε ψωμί να φάμε το τυρί μας θα μου δινόταν η ευκαιρία να δοκιμάσω αυτό το οστρακόδερμο που τόσο ντόρος γίνεται[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 25/03/2017 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Μπακαλιάρος Σκορδαλιά Μπακαλιάρος παστός τηγανιτός σε κουρκούτι με μπύρα ή σόδα για[...]
Πηγή: sintayes.grγλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας by pandespani Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜαγειρική για δύο πάλι έχω να προτείνω σήμερα. Ψαράκι υγιεινό και νόστιμο. Και όσο υπάρχει άγριος μάραθος έξω στην αυλή, όλο και θα σκαρφίζομαι να τον βάζω και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕ ν όψη νηστείας θα σας δείξω μια θαλασσινή μακαρονάδα που έφτιαξα μετά τις βόλτες μας στα χωριά την Καθ.Δευτέρα όπου γιορτάσαμε τα Κούλουμα. Κατ'αρχήν[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr