Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
4 πέρκες, μετρίου μεγέθους (350 – 400 γραμ. η κάθε μία), καθαρισμένες Για την γέμιση 250 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 100 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό[...]
Πηγή: ucook.gr/cook6 μεγάλες πέστροφες 50γρ. βούτυρο 1/2 κιλό πατάτες στον ατμό 2 λεμόνια αλάτι λάδι Καθαρίζετε τις πέστροφες ανοίγοντας την κοιλιά, αφαιρείτε το κεφάλι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΨΗΤΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΥΛΙΚΑ: 1κιλο περιπου μπαρμπουνια μεγαλα φρεσκα Χοντρο αλάτι λαδολεμονο Για το λαδολεμονο: χυμό από 2 λεμόνια. 1 φλυτζανι ελαιόλαδο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕλληνικό καλοκαίρι χωρίς ψιλό ψαράκι δεν γίνεται. Ακόμη κι εκείνοι που αρέσκονται στα πανάκριβα ψάρια, σπάνια μπορούν να αντισταθούν στο καλοτηγανισμένο ψιλό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΔιαδικασία Οι κατεψυγμένες σουπιές είναι συνήθως καθαρισμένες. Μάλιστα, στην αγορά θα βρούμε και κατεψυγμένες σουπιές με το μελάνι τους σε ξεχωριστό σακουλάκι[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό μύδια, καθαρισμένα και ξεφλουδισμένα 300 γρ. σπιτική σκορδαλιά 1 φλιτζάνι μπύρα 1 φλιτζάνι αλεύρι 6 φλιτζάνια ελαιόλαδο ή άλλο λάδι για τηγάνισμα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 1 αστακός περίπου 800 γραμμαρίων ολόκληρος 1 κουταλιά μεγάλη βούτυρο 1 μικρή κρέμα γάλακτος 1 πράσο 1 κομμάτι μικρό τζίντζερ τριμμένο μισό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι πειραματισμοί στο BBQ συνεχίζονται μετά την πίτσα θελήσαμε να ψήσουμε γαρίδες. Έτυχε ο ψαράς μας να έχει καλές γαρίδες και σε καλή τιμή είπαμε να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grγλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας by pandespani Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ γαριδομακαρονάδα έχει, ακόμη και στον πάτο της κρίσης, φανατικό κοινό στα εγχώρια τραπέζια, έχοντας όμως πρώτα γίνει πανανθρώπινη γαστρονομική αξία απ’ τους[...]
Πηγή: caruso.grΚαι όχι μόνο! Όλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr