Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Για αυτούς που αντέχουν τα καυτερά... Χρόνος Προετοιμασίας 30' ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 8 άτομα 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κυβάκια 4 φέτες μπέικον[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 5-6 άτομα) 350 γρ. (περίπου) φιλέτα άσπρου ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα (όπως μπακαλιάρος ή παγκάσιος ή άλλο) 1/3 φλ. άσπρου κρασιού 4 κοφτές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό φιλέτο ψαριού (παγκάσιους ή γλώσσα ή μπακαλιάρο), 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 μέτριο πράσο (μόνο το άσπρο) κομμένο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 φέτα ξιφίας ½ περίπου κιλό (ή άλλο ψάρι, σολομός, ή σφυρίδα) 200-250 γρ. κοκτέιλ θαλασσινών – γαρίδες με μύδια- ξεπαγωμένα 4 αυγά, χωρισμένα 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ σάλτσα μορνέι έχει ως βάση της την μπεσαμέλ στην οποία προστίθεται τριμμένο τυρί και μοσχοκάρυδο. Η κλασική γαλλική σάλτσα σερβίρεται με κοτόπουλο, ψάρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com500 γρ. μακαρονάκι κοφτό με γωνία Για τα ζυμαρικά και την μπεσαμέλ 1 ½ κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ 6 κ.σ. βούτυρο γάλακτος 60 γρ. αλεύρι ¼[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣλούρπ, οι αναμνήσεις των παλιών μας χρόνων (και των τωρίνων μας βεβαίως βεβαίως!) μη μου πείτε οτι δεν περιλαμβάνει και σακουλάκια με γαριδάκια; Εύκολη και[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΤο Mac & Cheese είναι μία κλασική Αμερικάνικη συνταγή με μεγάλη ιστορία. Αποτελεί ένα γρήγορο και πολύ νόστιμο φαγητό με ζυμαρικά κοραλάκι, μπεσαμέλ[...]
Πηγή: alwayshungry.grΥλικά 150γρ σκληρό τυρί τσένταρ [αυτό είναι που δίνει την χαρακτηριστική γεύση και χρώμα στα γαριδάκια] 3κσ βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια, 1/3κγ αλάτι, 1,2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 21/10/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Πίτες, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Πίτα με σολομό και πράσο Μια υπέροχη, πανεύκολη πίτα με[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά 150γρ σκληρό τυρί τσένταρ [αυτό είναι που δίνει την χαρακτηριστική γεύση και χρώμα στα γαριδάκια] 3κσ βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια, 1/3κγ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά ( 60 - 80 κομμάτια) 150 γρ σκληρό τυρί τσένταρ ( αυτό είναι που δίνει την χαρακτηριστική γεύση και χρώμα στα γαριδάκια) τριμμένο στο χοντρό μέρος του[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜισό αστακό βρασμένο και περασμένο στο multi να γίνει πουρές 2 1/2 Κούπες μπισκότα τριμμένα αλμυρά χωρίς ζάχαρη 1 Κούπα γάλα φρέσκο Μισή κούπα τυρί τσένταρ[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε νερό και βράζουμε τον αστακό για 6 λεπτά. Το νερό θα πρέπει να καλύπτει λίγο τον αστακό. Αφαιρούμε τον αστακό σε[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές