Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Το Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (4-6 μερίδες) 500 γρ. σπαγγετίνι 500 γρ φρέσκα καλαμαράκια, καθαρισμένα και κομμένα 1 μικρό βάζο καρδιές αγκινάρας μαρινάτες, στραγγισμένες και[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 1/3 φλιτζ. καλαμποκέλαιο 500 γρ. μέτριες γαρίδες ξεφλουδισμένες 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλιτζ. λευκό κρασί 2 κουταλιές μουστάρδα Dijon [...]
Πηγή: yumyum.grΜιας και η ανάρτηση με την ψητή πέρκα και τις μαριναρισμένες αγκινάρες έκανε "φτερά" θα σας δώσω μια άλλη εκδοχή πέρκας με λαχανικά. Όσο για τις[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΜετά την ανάρρωση του υπολογιστή μου πάλι εδώ, όχι πως έλειπα και πολύ μακριά μιας και ο "γιατρός" των υπολογιστών φρόντισε να μου δανείσει τον δικό του!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ Η Ιταλία συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην κατανάλωση του υγράλατου βακαλάου. Οι ναπολιτάνοι δε, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαταπληκτική συνταγή με ψάρι που θα σας ξετρελάνει Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr100 γρ. φασολάκια 150 γρ. μπρόκολο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 8 γαρίδες Νο1 500 γρ. ανανά σε κονσέρβα Για το dressing ξύσμα+χυμό από 1 λεμόνι 100 γρ. ελαιόλαδο 50 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά συνταγής 600-700 γρ. χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 400 γρ. κοφτό μακαρονάκι 2 μεγάλα κρεμμύδια, ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 3 μέτριες ντομάτες φρέσκες ή 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΑν και φουρνιστό το χταπόδι, το μαγείρεμα ξεκινά από την κατσαρόλα Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Μερίδες : για 4-6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά 4 καλαμάρια καθαρισμένα 2 τομάτες 80 γραμμάρια ελιές ροδέλα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό 12 φύλλα σπανάκι πολύ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈχω έντονη διάθεση για ένα νοσταλγικό ταξίδι! Λέω να πάμε μαζί σ’ ένα πανέμορφο Ελληνικό νησί που επισκέφτηκα για πρώτη φορά, πριν πολλά χρόνια, και το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤόνος με πράσινη σαλάτα, μάνγκο και ελιές 20 λεπτά ΕΥΚΟΛΟ για 4 άτομα Υλικά 4 φιλέτα τόνου (150 γραμμάρια περίπου το καθένα) 100 γραμμάρια φρέσκα φασολάκια[...]
Πηγή: greekouzina.gr