Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Υλικά 1/2 κιλό αθερίνα Αλεύρι κι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Αλάτι Κρέμα φέτας 250 γρ. φέτα ή ξινομυζήθρα 200 ml γάλα φρέσκο Φρέσκος βασιλικός και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤην ημέρα καθαρισμού του καταψύκτη, ευρέθη αθερίνα. Αντί για την πεπατημένη οδό του τηγανιού, προτίμησα να κάνω κάτι καινούργιο: κεφτέδες με αθερίνα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο μόνο που θέλει δίπλα της, είναι ουζάκι, καλή παρέα και θαλασσίτσα!! Προσωπικά όταν έχω αθερίνα, δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο, ούτε καν κάποια σαλάτα! Τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠοια ψάρια σάς ωφελούν περισσότερο και ποια είναι πιο επιβαρυμένα με τοξικές ουσίες; Tο καλοκαίρι απολαμβάνουμε πιο συχνά ψάρια και θαλασσινά και μάλιστα...[...]
Πηγή: suntagesvromi.blogspot.grΔεν το αντέχω όταν όλοι τον Ιανουάριο ξεκινούν να μιλούν για υγιεινή διατροφή. Οι άνοστες σούπες και τα βαρετά πιάτα λαχανικών με εξοργίζουν όσο και εκείνοι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά αθερίνα 800 γρ. κρεμμύδια 3 κομμένα σε λεπτές φέτες αλεύρι ανακατεμένο με αλάτι και πιπέρι, για το αλεύρωμα ελαιόλαδο για το τηγάνισμα χυμός λεμονιού 3[...]
Πηγή: icookgreek.comhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr γόπες τηγανητές μαρίδες τηγανητές Υλικά ψιλά ψάρια (μαρίδα, αθερίνα, γόπα) αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Παρασκευή[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά ψιλά ψάρια (μαρίδα, αθερίνα, γόπα) αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Παρασκευή «Συνηθισμένα τα ψιλά ψάρια μαρίδες ή[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΤο πιο γρήγορο και θρεπτικό ψαρικό μεζεδάκι!! Ενα ψάρι που δεν χρειάζεται καθάρισμα. Τι χρειαζόμαστε: 500γρ αθερίνα λίγο αλεύρι για αλεύρωμα αλάτι μισό λεμόνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1 κιλο αθερινα 2 μετρια κρεμμυδια Αλευρι Αλατι Λαδι για το τηγανι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφου πλυνουμε την αθερινα μας,την αλατιζουμε και την αφηνουμε στο σουρωτο να[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΕλληνικό καλοκαίρι χωρίς ψιλό ψαράκι δεν γίνεται. Ακόμη κι εκείνοι που αρέσκονται στα πανάκριβα ψάρια, σπάνια μπορούν να αντισταθούν στο καλοτηγανισμένο ψιλό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο έχω δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχω μαγειρέψει πολύ ψάρι στη ζωή μου, παρόλο που μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν όλα το ίδιο, αλλά υπάρχουν μερικά, στα οποία[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr1/2 κιλό Αθερίνα ή μαριδάκη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλεύρι Ελαιόλαδο Ρίχνουμε το ψαράκι και το κρεμμύδι σε ένα μπολ και τα αλευρώνουμε. Αφού κάψει το τηγάνι με[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1/2 κιλό Αθερίνα ή μαριδάκη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλεύρι Ελαιόλαδο Ρίχνουμε το ψαράκι και το κρεμμύδι σε ένα μπολ και τα αλευρώνουμε. Αφού κάψει το τηγάνι με[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜαρίδες τηγανιτές με λίγο διαφορετικό τρόπο, γίνονται γευστικές! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μαρίδα ή αθερίνα 2-3 κρεμμύδια σε ροδέλες μαϊντανό, ρίγανη αλατοπίπερο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για την αθερίνα 1 κιλό αθερίνα 100 γρ. σιμιγδάλι 100 γρ. αλεύρι Αλάτι Πιπέρι Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Για τη sauce tartar 100 γρ. αγγουράκι τουρσί 300[...]
Πηγή: megatv.com/cook