Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
23/3/14 Το έχετε διαπιστώσει, είμαι λάτρης του pesto σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Γι’ αυτό και το τελευταίο μου αγαπημένο πιάτο είναι κάποιο από τα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά: 800 γρ. μέτρια καλαμάρια 6 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κ.σ. μηλόξυδο 3 κ.σ. ούζο ή ρακί 1 ματσάκι μαϊντανό 1 ματσάκι μέντα 1 κλαράκι άνηθο 1 κ.γ. ρίγανη [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 κομμάτια σολομό, αλάτι, πιπέρι, Για τη σάλτσα: 2 κουταλιές βούτυρο, 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 2 κουταλιές καστανή ζάχαρη, 1 λεμόνι, ο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαι να μου το λέγανε δεν θα το πίστευα ότι θα δοκίμαζα ψάρι ωμό. Και όμως το έκανα!! Και ήταν υπέροχο. Μια συνταγή που με έκανε να λέω <<Ποτέ μη λες[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (6 μερίδες) : 1 κομμάτι ξιφία 500 γρ. 4 μέτριες, ώριμες τομάτες, κομμένες σε κομμάτια του 1,5 εκ. 1/3 φλυτζ. ψιλοκομμένη φρέσκια μέντα 4 κουταλιές[...]
Πηγή: yumyum.gr1 Κρουασάν βουτύρου 50 γρ. Ψίχα γαρίδας βρασμένη 10 ml. KNORR ΥΓΡΟΣ ΖΩΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΟΣ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ 1 Lt 60 ml. HELLMANN'S ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ 1000 ΝΗΣΙΑ 3 Lt 1 φέτα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑστακός ψημένος στη σχάρα, με σάλτσα βουτύρου. Συνοδεύεται από εκλεκτό οίνο «Μοσχοφίλερο» από το κτήμα Λαντίδη. Κρασί με χαρακτηριστική φρεσκάδα και έντονη[...]
1 ψάρι(Saint Peter fish) καθαρισμένο και κομμένο σε φιλέτα Δεντρολίβανο Θυμάρι Ρίγανη Ξερή μέντα 4 ντομάτες κομμένες στα 2 3 πιπεριές (2 πράσινες, μια κόκκινη)[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr4 φέτες ψαριού (σφυρίδα)/ 2 κουτ σούπας χυμό λάιμ 1 κουτ σούπας σάλτσα ψαριού 1 κουτ σούπας 1 κουτ σούπας ζάχαρη 2 φυλλαράκια μοσχολέμονου ψιλοκομμένα Για την[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (4) : 700 γρ. φιλέτο σολομού 1 φλιτζάνι μικρά ξερά κρεμμυδάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες 2 κουταλιές της σούπας μεγάλα κρεμμύδια[...]
Πηγή: yumyum.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛαχταριστά σουβλάκια σολομού που μπορούμε να απολαύσουμε με μία απλή ντοματοσαλάτα. Συνταγή : Tina Webb Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.grΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΣΟΛΟΜΟΥ ΣΕ Σ ΩΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ Νοστιμα μενταγιον φρεσκου σολομου, σε νοστιμη πικαντικη σαλτσα μουσταρδας, αρωματισμενη με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr