Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Ζυμαρικά με θαλασσινά παντρεύονται ιδανικά. Όταν όμως η πεντανόστιμη σκορπίνα γίνεται... κουμπάρα, ο γάμος μετατρέπεται σε honeymoon διαρκείας. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ “ενδυμασία κουζίνας” που συνήθως χρησιμοποιώ είναι ένα παντελόνι φόρμας, σε μπλέ ή μαύρο χρώμα, και μία ελαφριά κοντομάνικη μακό μπλούζα. Εδώ τα χρώματα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4 μερίδες) : 350 γρ κρέας ψαριού ανάμικτο (σολομός, ξιφίας, σφυρίδα κλπ.) 1/2 φλιτζ ξηρό λευκό κρασί 1 καρδιά μαρουλιού 1/4 φλιτζ παχιά κρέμα 1/4[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : ζύμη για ραβιόλι 300 γρ. αλεύρι τύπου «00» 2 αβγά (τους κρόκους) 1 αβγό ολόκληρο 1 κουταλιά μελάνι σουπιάς (Νερό, αν χρειαστεί, για[...]
Πηγή: yumyum.grYλικά Σκορπίνα, χριστόψαρο, γαρίδες, καβούρια και άλλα ψάρια ή θαλασσινά για την ψαρόσουπα Διάφορα λαχανικά κομμένα σε κυβάκια (mirepoix) Ραβιόλια σπιτικά,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr