Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Ένα από τα φαγητά που χάρηκα ιδιαίτερα σε παλαιότερο ταξίδι μου στο Παρίσι ήταν η brandade parmentier που σέρβιρε ο Yves Camdeborde στο πολυσυζητημένο[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίσαστε από αυτούς τους τύπους που στο άκουσμα της λέξης σκορδαλιά , ξινίζετε μουτράκια; Και ακόμα χειρότερα, δύο φορές το χρόνο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, να πρέπει να την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα είναι σίγουρο! Πώς έτσι τον τόνο δεν θα τον φανταζόσουν ποτέ! Μια παραλλαγή σουφλέ ζυμαρικών με μυρωδάτο τόνο και μυρωδικά από την Μεσόγειο! [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΨάρι φιλέτο συνδυασμένο με πράσα, λουσμένα με μια γευστική κρέμα μουστάρδας/ τυριού και γκρατιναρισμένα με τριμμένο τυρί και ψίχουλα σουσαμένιου κουλουριού, τα[...]
Πηγή: kitchenstori.esΈνα πολύ εντυπωσιακό πιάτο με ψάρι και πατάτες που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας και θα στολίσει το τραπέζι σας. Τι χρειαζόμαστε: 800 γρ. παστό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕπισήμως λοιπόν μπήκαμε στην πολυπόθητη Άνοιξη. Την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Τι πιο όμορφο από τον γλυκό καιρό, το ωραίο αεράκι, τα χρώματα της φύσης και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr(Από το ταξίδι μου στην Πορτογαλία) Επιστρέφοντας από το Cascais με κατεύθυνση τη Sintra σταματήσαμε σε μια παλιά βασιλική έπαυλη, την οποία χρησιμοποιούσαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠαίρνεις 2 κιλά άλας χοντρόν της θάλασσας. Πλώνεις το έναν κιλόν στον πάτο νου σινιού κάμνοντας κρεβατούιν αλάτινον στο οποίον να βάλεις πάνω να τζοιμηθεί έναν[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr