Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Ψητό καλαμάρι – βεντάλια σε σάλτσα κόκκινης πιπεριάς με μανούρι Από όλα τα νησιά μας, η πανέμορφη Ικαρία έχει τη φήμη ότι κρατάει γερά τα σκήπτρα της[...]
Πηγή: pandespani.comΈνας πολύ νόστιμος τρόπος να φτιάξουμε το ψάρι μας στο φούρνο με αυτό το μείγμα λαχανικών. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Ψάρια[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΈνας πολύ νόστιμος τρόπος να φτιάξουμε το ψάρι μας στο φούρνο. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Σάλτσες - Μαρινάδες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΨητό Φιλέτο φρέσκου σολομού, μαριναρισμένο σε μια γευστική και πικάντικη σάλτσα, φτιαγμένη από σόγια σως, πράσινο κρεμμυδάκι, πολτοποιημένο σκόρδο, καυτερή[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓια το σολομό 2 φιλέτα φρέσκο σολομό χωρίς την πέτσα λίγο πιπέρι 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 2 πρέζες πιπέρι καγιέν 1/2 κ.γ. σκόρδο σκόνη 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: argiro.grΑπό όλα τα νησιά μας, η πανέμορφη Ικαρία έχει τη φήμη ότι κρατάει γερά τα σκήπτρα της μακροζωίας στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο. Λίγο η χαλαρότητα, η[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: caruso.grΖυμαρικά με πικάντικες γαρίδες της Cajun Cuisine. Αυτή η συνταγή είναι ένα καυτερό, αλλά πολύ νόστιμο πιάτο, ένα μοναδικό πιάτο ζυμαρικών, με υπέροχα αρώματα,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΨάρια βραστά με αρωματικά βότανα Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 20’, Κόστος: 19 € ΥΛΙΚΑ : 2 ψάρια μπακαλιάρους (περίπου στα 800 γρ.) [...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά: Ο μεγάλος λάτρης της υψηλής μαγειρικής Αρχέστρατος και εισηγητής μίας νέας αντίληψης για τη γαστρονομία, με έμφαση στα φρέσκα προϊόντα και τις απλές,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦιλέτο σφυρίδας στη σχάρα, με ταλιατέλες μαγειρεμένες με κολοκυθάκι. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα σφυρίδας περίπου 150 γρ. το ένα 1 φλ. καφέ ελαιόλαδο αλάτι χυμός[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 Κιλό μύδια 8 Σκελίδες σκόρδο 2 Πιπεριές κόκκινες φλωρίνης ψιλοκομμένες 2 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 Κούπα του κρασιού χυμό λεμονιού 1 Κούπα του[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 4 φιλέτα πέρκας 4 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι (το έχω φτιάξει και με ξερό, όμως το φρέσκο είναι καλύτερο) 8 κλωνάρια φρέσκο μαϊντανό 2 δαφνόφυλλα (κατά[...]
Πηγή: greekmasa.grΑπο μια ιδεα του Εκτορα Μποτρίνι Υλικά (για 4 άτομα) 500 γραμ καπνιστός σολομός 1 ξερό κρεμμύδι 4 σφιχτοβρασμένα αυγά 200 γραμ κάππαρη τουρσί ρίγανη θυμάρι[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 καλαμάρια x 200 γρ. 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη 1 κρεμμύδι 1/2 πράσο 1 κόκκινη πιπεριά 1-1/2 φλ. ψίχουλα μπαγιάτικου ψωμιού 1/3 ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠέρυσι ,για πρώτη φορά,δοκίμασα να μαγειρέψω τον συνδυασμό αυτών των δύο και μας άρεσε οικογενειακώς θα έλεγα... ΥΛΙΚΑ 500 γρ. καλαμαράκια σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά: (για 4 άτομα σαν ορεκτικό, για 2 σαν κύριο πιάτο) 900 γραμ. φρέσκιες γαρίδες 2.3 lt νερό 2 κουτ. σούπας αλάτι Για τη σάλτσα βουτύρου: 1[...]
Πηγή: greekcook.grΕκλεκτό φιλέτο σολομού τυλιγμένο σε αρωματισμένα αμπελόφυλλα ψημένα μέχρι να ροδίσουν και να ενώσουν τις μυρωδιές τους μαζί με ανάμεικτα αρωματικά βότανα,[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 4 μερίδες 500 γρ. γαρίδες χωρίς κέλυφος, με ουρά KALLIMANIS 100 γρ. μικρά αμπελόφυλλα 1 κουτ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κουτ. τσαγιού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 καλαμάρια x 200 γρ. έκαστο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη 1 κρεμμύδι 1/2 πράσο 1 κόκκινη πιπεριά 1-1/2 φλ. ψίχουλα μπαγιάτικου ψωμιού (χωρίς[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά για 4 μερίδες 800 γρ. καλαμάρι σε κομμάτια KALLIMANIS 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κουτ. σούπας τοματοπελτέ 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Με προϊόντα Marks & Spenser Food 8 φιλέτα μπακαλιάρου αποψυγμένα ΦΙΛΕΤΑ ΙΣΛΑΝΔΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΑΟΥ 500g Αλάτι-πιπέρι M&S ½ ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.gr