Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Υλικά : 80 γρ. αμύγδαλα ή φουντούκια ψιλοκομμένα 80 γρ. παρμεζάνα 6 φιλέτα μπακαλιάρου χωρίς πέτσα και κόκκαλα καλά ξαλμυρισμένα 6 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: greekmasa.gr600 γρ. σολομό χωρίς κόκκαλα ελαιόλαδο 6-8 κ.σ. χυμό λεμονιού (χωρισμένο) αλάτι πιπέρι 4 κολοκυθάκια 200 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση 300 γρ. σπανάκι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 300 γρ σπανάκι καθαρισμένο, πλυμένο και κομμένο σε λωρίδες 200 γρ ντοματίνια πλυμένα και κομμένα στη μέση αν είναι μεγάλα ελαιόλαδο για το σοτάρισμα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ όρος της γαλλικής κουζίνας «a la meuniere» (της μυλωνούς) χρησιμοποιείται για οτιδήποτε αλευρώνεται πριν τηγανιστεί, στο βούτυρο – διαδικασία που απαιτεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο βασικό ερέθισμα για τη σημερινή μας συνταγή ήταν η “πρώτη ύλη”: Μια πέστροφα και τι πέστροφα... Η καταγωγή της από ένα ορεινό χωριό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΩς διατηρημένα αυγά ψαριών, xαρακτηρίζoνται οι oλόκληρες ωοθήκες, ή τα απαλλαγμένα από ίνες και μεμβράνες αυγά διαφόρων ψαριών, πoυ έxoυν υποστεί επεξεργασία[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣκουμπρί ψητό Υλικά 4 σκουμπριά περίπου από 300 γρ. 1 κύβο βοδινό 80 γρ. βούτυρο χυμός από ένα λεμόνι άσπρο πιπέρι 2 ματσάκια μαϊντανό 4 κλαδάκια φρέσκο[...]
Πηγή: greekouzina.gr