Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Για τη Σαρακοστή και μέχρι να φτάσουμε στο αρνί του Πάσχα, συνήθως απολαμβάνουμε θαλασσινούς μεζέδες και σαλάτες, ακόμα κι αν δεν ανήκουμε σ' εκείνους[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.grπικάντικη σαλάτα καλαμαράκια Πικάντικη Σαλάτα Καλαμαράκια Υλικά χοντρό αλάτι 2 κουταλιές σούπας λάδι 1 κιλό μικρά καλαμαράκια 1 μέτριο κολοκυθάκι 4 μέτριες[...]
Πηγή: greekouzina.grΕισαγωγή στη σειρά “τα Μυστικά του Ψαριού” Τα μυστικά του ψαριού είναι η νέα σειρά του Cucina Caruso που έχει σαν στόχο να φωτίσει τις άγνωστες πλευρές θεμάτων[...]
Πηγή: caruso.gr1 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί 1 πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια 2 πόδια σέλερυ κομμένα σε κυβάκια 1 πράσο (το λευκό μόνο μέρος) ψιλοκομμένο 1 μέτριο καρότο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr«Δεν μ’ αρέσει το ψάρι!» Ακόμη κι αν το παιδί σας αντιπαθεί το ψάρι, υπάρχουν πάντα τρόποι να το πείσουμε να το αγαπήσει! Ο καλύτερος τρόπος[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣουπιές λεμονάτες με μαρούλι Φανταστικό φαγάκι διαίτης! 1 κιλό σουπιές φρέσκιες ή και κατεψυγμένες Μαρούλι ή αντίδια 4 κρεμμυδάκια φρέσκα 2 σκόρδα φρέσκα Λίγα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΗ εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας επηρεάζει βαθιά τον εγκέφαλο, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά στους ήχους και κάνοντάς τον πιο αποδοτικό, σύμφωνα με[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤέτοιο στιφάδο δεν έχω ξαναφάει!!!!!! Αυτή ήταν η αντίδραση της ξαδέρφης μου της Μαρίας, όταν δοκίμασε το πιάτο αυτό. Η Μαρία έχει αδυναμία σε αυτού του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό σουπιές καθαρισμένες, κομμένες σε μέτρια κομμάτια ½ κιλό αντίδια ½ κιλό βλήτα 1 μεγάλο ή 2 μικρά κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά(για 5 άτομα) 5 φρέσκες γαρίδες, καθαρισμένες καλά 5 γρ.πάπρικα Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Για τα καλαμποκίσια pancakes 1 φλιτζ. αλεύρι 1 κ. γ. σόδα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα νόστιμο νηστίσιμο φαγητό που στέκει άνετα και σε εκτός νηστείας περιόδους. Έτσι το τιμούν νηστεύοντες και μη νηστεύοντες και δεν χρειαζόμαστε διπλά[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr50 γρ. Αντίδια 2 κουταλιές της σούπας αχινό 50 γρ. χτένια 70 γρ. Μάνγκο, Για τη ντρεσινγκ 2 κουατλιες σούπας ελαιόλαδο 1 κλωναράκι βασιλικό φρέσκο 2 κουταλιες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 06/04/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές, Σως - Dressings, Ψάρι - Θαλασσινά Καλαμαράκια ψητά με ελαφριά σάλτσα Ταρτάρ Τραγανά[...]
Πηγή: sintayes.grΛίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα ψήσω κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΙταλική γαριδομακαρονάδα στη λαδόκολλα Από την εύπορη κατηγορία που συνδυάζει ζυμαρικά με θαλασσινά ή ψάρια, η γαριδομακαρονάδα, εμπλουτισμένη συχνά με μύδια,[...]
Πηγή: pandespani.com…άλλως πως σαρδέλες ψητές στο χαρτί ή στη λαδόκολλα -η διατύπωση τεχνική. Σκέψη όμως και πρόθεση ήταν να δραπετεύσουν (με λίγη βοήθεια) οι νόστιμες σαρδέλες[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα πιάτο απλό, εύκολο, υγιεινό, νοστιμότατο, αρωματισμένο με το έμβλημα της Ελληνικής και γενικότερα της Μεσογειακής κουζίνας, τη ρίγανη. Μάλιστα η Ελληνική[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος έρχεται πριν προλάβουμε να κλείσουμε μια ολόκληρη εβδομάδα νηστείας και επιτρέπει την ψαροφαγία.Είναι πολύ σημαντική στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr