Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Οι σαρδέλες είναι κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο υγιεινά ψάρια και ταυτόχρονα ένα από τα πιο φθηνά. Τώρα μάλιστα που είναι και στην εποχή της, καλό θα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΈνα ψάρι αρκετά λιπαρό, αλλά με τα λεγόμενα «καλά» λιπαρά ω3. Με αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος δεν έχει βαριά μυρωδιά και τρώγεται ευχάριστα. Συστατικά Στα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά (4 μερίδες) 500 γρ. γαρίδες μεγάλες ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες 1 1/2 φλιτζ. μπίρα 1 κρεμμύδι μικρό κομμένο σε κύβους 1/2 λεμόνι κομμένο σε[...]
Πηγή: yumyum.grΗ δεύτερη σημερινή μας νοστιμιά είναι ένα απλό και ζουμερό φιλέτο γαλέου αρωματισμένο με το "θέμα" της ημέρας που είναι τα βότανα Προβηγκίας. Τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 12 μικρές και λεπτές φέτες (στο σύνολο 500 γρ.) Ξιφίας 12 Ντοματίνια 3 Κολοκυθάκια 2 φέτες χωριάτικο Ψωμί 1 (ξύσμα και χυμό) Λεμόνι(α) 1 κουτ. σουπ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι ένα δυνατό πιάτο, ένας πολύ καλός μεζές, που παντρεύει τη φρεσκάδα της θάλασσας με το άρωμα ενός ξυδιού μοναδικού, δικού σας, φτιαγμένου στο σπίτι από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr12 μικρές και λεπτές φέτες (στο σύνολο 500 γρ.) ξιφίας 12 ντοματίνια 3 κολοκυθάκια 2 φέτες χωριάτικο ψωμί 1 λεμόνι (ξύσμα και χυμό) 1 κουτ. σουπ. κάππαρη 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤις προάλλες η γλυκιά μας ,χρυσοχέρα και... πεντανόστιμη,' Eλενα από το Hungry for life μου αφιέρωσε μια συνταγή για Ψάρι με φασκόμηλο. Παρ'ότι δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ καλαμαράκια καθαρισμένα 500 γρ σπαγγέτι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 πράσο κομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1-2 κουταλάκια τσίλι[...]
Πηγή: yumyum.grΜετά από πολλές δοκιμές που έχω κάνει, πέτυχα το μείγμα αυτό και είναι ιδανικό για ψητά ψάρια και κρέατα, για ψητά στην λαδόκολλα, είτε στο φούρνο μας είτε στα[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΣτην ελληνική κουζίνα τα λέμε και φασόλια γιαχνί ή μαυρομάτικα γιαχνί, αφού έτσι αποκαλούνται τα φαγητά που μαγειρεύονται με κόκκινη σάλτσα. Στο βόρειο τμήμα[...]
Πηγή: pandespani.comΣούπα με ρεβίθια και μύδια Τα οστρακοειδή, από θρεπτικής άποψης, περιέχουν μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνών και βιταμινών Α και Β, ασβεστίου, σιδήρου, φωσφόρου,[...]
Πηγή: greekouzina.gr