Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 125 συνταγές
ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ & ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΥΛΙΚΑ 1 κιλο γαυρο 1 λιτρο ξυδι 5 σκελιδες σκόρδο κομμενες σε φετες 2 λεμονια το χυμο τους 1 φλυτζανι αλάτι[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΣυνταγή από την Τραπεζούντα του 1640 που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά γαύρος: 750 γρ. καθαρισμένος από το κεφάλι και το κεντρικό κόκαλο ελαιόλαδο: 100ml λευκό κρασί: 100ml σκόρδο: 1 κουταλιά της σούπας, κομμένο σε πολύ[...]
Πηγή: icookgreek.comΌταν προμηθεύεσαι ψάρι εξαιρετικής ποιότητας, πραγματικά υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις για να το μαγειρέψεις! Η γεύση του ψαριού[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα καυτερά πιάτα και η "αφεντιά" μου δεν τα πάμε και πολύ καλά ομολογώ. Αλλά ε, με το λίγο καυτερό και πικάντικο κάτι γίνεται ... ειδικά αν αυτό[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά γαύρος: 750 γρ. καθαρισμένος από το κεφάλι και το κεντρικό κόκαλο ελαιόλαδο: 100ml λευκό κρασί: 100ml σκόρδο: 1 κουταλιά της σούπας, κομμένο σε πολύ[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (6 μερίδες) : 1 1/2 κιλό γαύρος ή σαρδέλες 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 5 - 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 - 2 λεμόνια ρίγανη αλάτι πιπέρι Εκτέλεση:[...]
Πηγή: yumyum.grΕλληνικό καλοκαίρι χωρίς ψιλό ψαράκι δεν γίνεται. Ακόμη κι εκείνοι που αρέσκονται στα πανάκριβα ψάρια, σπάνια μπορούν να αντισταθούν στο καλοτηγανισμένο ψιλό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌσοι δεν αγαπούν να τηγανίζουν ψάρια είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν αυτή τη μέθοδο. Πάμε να δούμε τι κάνουμε: Καθαρίζουμε τα μαριδάκια από τα κεφάλια τους και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο όνομα “φρίσσα” μου έκανε κλικ από τη στιγμή που το πρωτοάκουσα απ’ τον Άγγελο, ιδιοκτήτη της αγαπημένης μου ψαροταβέρνας, “ο βράχος του Κανάρη” (τηλ. 27510[...]
Πηγή: caruso.gr