Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 101 συνταγές
Καλα φαγαμε,καλα ηπιαμε τοσο καιρο, μαζεψαμε καμποσα κιλακια,εεε...ωρα να τα χασουμε. Το φαγακι αυτο ειναι νοστιμοτατο, χωρις να μας προσθετει κατι επιπλεον[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΚάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο! Πότε μπορούμε να βρούμε το ψαράκι που θέλουμε στο ψαράδικο της γειτονιάς μας; Όλο το χρόνο τσιπούρα,[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.gr1 συσκευασία βακαλάο ρολό φιλέτο 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά πορτοκαλί 2 πιπεριές πράσινες 3 κουταλιές της σούπας λάδι αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ξύσμα απο ένα λεμόνι Για[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο παραδοσιακό πιάτο με άγρια αρωματικά χόρτα της Ελληνικής φύσης, ενισχυμένα από το καταπληκτικό άρωμα του μάραθου. Ο παστός βακαλάος γίνεται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ φρέσκος βακαλάος των Ελληνικών θαλασσών μας δίνει μια θρεπτικότατη σούπα, με υπέροχο λευκό ζωμό, πλούσιο σε γεύση, που τρώγεται ευχάριστα όλες τις εποχές. Το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για τη λεπτή και εύπεπτη σάρκα του και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr(Από το ταξίδι μου στην Πορτογαλία) Επιστρέφοντας από το Cascais με κατεύθυνση τη Sintra σταματήσαμε σε μια παλιά βασιλική έπαυλη, την οποία χρησιμοποιούσαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr3-4 φιλέτα βακαλάο παστό Για το κουρκούτι: 3 φλιτζ. αλεύρι 1 1/2 φλιτζ. μπίρα 1/2 φλιτζ. νερό 1 αβγό 1 κρεμμύδι λάδι ελιάς, για το τηγάνι αλάτι πιπέρι Για το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια συνταγή της φίλης μου Δάφνης που όπως λέει και η ίδια μυρίζει Κέρκυρα. Δοκιμάστε το θα σας αρέσει!Εμάς μας ξετρέλανε! Η συνταγή είναι από:[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΈνας άλλος τρόπος για να φτιάχνετε το βακαλάο! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό βακαλάος ξαρμυρισμένος 1 φλ. ρύζι (καρολίνα) 2-3 κρεμμύδια φρέσκα ή ξερά ψιλοκομμένα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαχταριστό φιλέτο βακαλάου με θυμάρι και ρίγανη στη γάστρα με πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα μπακαλιάρου 3-4 μεγάλες πατάτες 2-3 μεγάλα κρεμμύδια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ελαφρυά εκδοχή ψαριών με λαδολέμονο, γρήγορη και πανεύκολη ακόμα και για αρχάριους! Τι χρειαζόμαστε: Μισό κιλό φιλέτο βακαλάου ή γλώσσας (κατεψυγμένα) Χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ καιρός βροχερός... στο σπίτι με μια παιχνιδιάρικη διάθεση! Παίζουμε με τα χρώματα! Φέτες βακαλάου στον ατμό με πουρέ τρίχρωμο από αρακά, καρότο και πατάτα![...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 3 - 4 φιλέτα ψαριού (βακαλάος, γλώσσα ή κοκκινόψαρο) 1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο καλής ποιότητας 3- 4 σκελίδες σκόρδο (πετάμε τις πράσινες[...]
Πηγή: greekcook.grΟ μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι το δεύτερο παραθυράκι στο νόμο της Σαρακοστιανής νηστείας, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια και αυστηρότητα που[...]
Πηγή: pandespani.comΤο πορτοκάλι είναι μοναδικός σύντροφος του ψαριού, ειδικά για ψήσιμο στο φούρνο. Ψήνουμε φινόκιο και τελειώνουμε το φαγητό με φιλέτο λευκού ψαριού και χυμό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html