Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Υλικά Λαυράκι Μύδια Φρέσκο κρεμμύδι Λεμόνι Ντοματατίνια Κολοκύθι Βασιλικός Αλάτι – πιπέρι – μπούκοβο Ούζο Ελαιόλαδο Αβγοτάραχο (για το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 1 ½ κιλό ψάρια καθαρισμένα (γόπες ή κολιούς ή μαρίδες ή μικρά λαβράκια) 1 κούπα ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μικρά ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά συνταγής λαβράκια: 4 περίπου 300 γρ. το καθένα, φιλεταρισμένα ζωμός ψαριού: 600ml φινόκιο (μάραθος βολβός): 200 γρ. κομμένο σε φέτες ντομάτες: 400 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής 1 κιλό λαυράκι πλυμένο, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ½ κιλό πατάτες 180 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΤη Δευτέρα είχα την τιμή να δοκιμάσω από τους πρώτους το νέο ειδικό μενού που τρέχει παράλληλα στο Rakkan και το Varoulko κάθε Πέμπτη του Μαΐου και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο! Πότε μπορούμε να βρούμε το ψαράκι που θέλουμε στο ψαράδικο της γειτονιάς μας; Όλο το χρόνο τσιπούρα,[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) Μικρά ψαράκια (κουτσομούρες, λαβράκια, μπαρμπούνια, λιθρίνια)(όποιο από αυτά σας αρέσει ή και συνδυασμός) ελαιόλαδο για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: sidages.grτου σεφ Παναγιώτη Σιδηρόπουλου Λαβράκι και μύδια αχνιστά, πουρές μελιτζάνας και σιρόπι ντομάτας: Η τέχνη του αχνιστού, εκτός από τα μύδια, εφαρμοσμένη με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 1/4 κιλού ψάρι (1 μεγάλο ή 2-3 μικρότερα) 1 φλιτζάνι λάδι 1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό 3/4 κιλού ντομάτες ώριμες 1/2 φλιτζάνι φρυγανιά[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα λαβράκι (κρατάμε τα κόκαλα) 4 φιλέτα φαγκρί (κρατάμε τα κόκαλα) 1/2 κ.γλ. αλάτι 1/2 κ.γλ. πιπέρι 500 γρ. ημιέτοιμο κους-κους 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα λαβράκι (κρατάμε τα κόκαλα) 4 φιλέτα φαγκρί (κρατάμε τα κόκαλα) 1/2 κ.γλ. αλάτι 1/2 κ.γλ. πιπέρι 500 γρ. ημιέτοιμο κους-κους 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 3 άτομα) Ποικιλία ψαριών της αρεσκείας σας (βλ. παρασκευή) 1 αγγουράκι (σε πολύ πολύ λεπτές φετούλες) Ρόκα (ή χόρτα ή βλίτα κλπ) 1 ραπάνι λευκό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο ψήσιμο στο χαρτί μάς επιτρέπει να μη χρησιμοποιήσουμε, έως και καθόλου, λιπαρές ουσίες, αν το επιθυμούμε. Όσοι θα ήθελαν να ελαφρύνουν ακόμα περισσότερο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓρήγορο φαγητό και της ώρας. Νόστιμο και αρωματικό για τους λάτρεις των ψαριών! Τι χρειαζόμαστε: 4 λαυράκια ή τσιπούρες λίγο αλάτι ελάχιστο πιπέρι 4 κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grYλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλεταρισμένο για καρπάτσιο λαβράκι ή ξιφία 20 γρ. κουκουνάρι 1/3 φλ.τσ. ελαιόλαδο (ή λίγο περισσότερο) 2 κ.γ. μουστάρδα Ντιζόν με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜαγική συνταγή με μπαρμπούνια που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Cookbok.gr Μερίδες : για 4-5 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, ψήσιμο 45΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 4 φρέσκα ψάρια της μερίδας (τσιπούρα, λαβράκι ή άλλα), 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 4 – 5 κλωναράκια δεντρολίβανο, 4 – 5 κλωναράκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.com