Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
γλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας by pandespani Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr1 Μπακαλιάρο γύρω στα 3 κιλά φιλεταρισμένο και ξεκοκαλισμένο. 1 κιλό αλάτι χοντρό Για το κουρκούτι 150 γρ. αλεύρι 75 γρ. corn flour 30 γρ. baking powder 330[...]
Πηγή: ucook.gr/cookBραστών συνέχεια: Της "Σωτήρως" σήμερα και το έθιμο θέλει μπακαλιάρο παστό! Εδώ στη Μεσσηνία μάλιστα συνηθίζεται ο τηγανητός με σάλτσα ντομάτα. Εγώ θυμήθηκα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 10/01/2017 σε Tips - Συμβουλές, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Πως να πετύχετε τα τηγανιτά Καλαμαράκια πολύ μαλακά μέσα τραγανά[...]
Πηγή: sintayes.grΈνα πιάτο υπέροχα καλοτηγανισμένα καλαμαράκια είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Το σωστό τηγάνισμα του καλαμαριού δεν είναι αυτονόητο και απλό. Πάμε να δούμε πως να[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΚαθαρά Δευτέρα σήμερα και μια πιατέλα με γευστικά και καλά τηγανισμένα καλαμαράκια είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Ο σωστός τρόπος στο τηγάνισμα των καλαμαριών δεν[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΥλικά (4) : 1,5 φλιτζ. καπνιστός σολομός 1 φαγκαλάκι ζελατίνη ½ φλιτζ. κρύο νερό ? φλιτζ. μαγιονέζα 1/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος ελάχιστος χυμός λεμονιού [...]
Πηγή: yumyum.gr