Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά 1 κιλό μικρές γαρίδες 2 κίτρινες ή πορτοκαλιές πιπεριές φυλλαράκια από άνηθο ή φρέσκο κόλιανδρο Για το ζωμό ψαριού και τη ζελατίνη κεφάλια φρέσκων[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ σάλτσα Αγιωργίτικο που δημιούργησα παρέα με τον αγαπημένο μου συνεργάτη, chef Μανώλη Μαυριγιαννάκη του Point A Bar & Restaurant, στο ξενοδοχείο Ηρώδειο, δεν[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά(για 4 μερίδες): 12 μεγάλες γαρίδες μαζί με το κέλυφος 3 φλιτζάνια ρύζι για πιλάφι 3 φλιτζάνια ροζέ κρασί 2 ώριμες ντομάτες 2 κρεμμύδια 1[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά για τον κορμό 250 γρ βούτυρο 200 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (1 κούπα) 2 κ.σ κακάο 1 βανίλια η 1 κ.γ λικέρ 450 γρ μπισκότα πτιμπέρ 125 ml γάλα η χυμό πορτοκάλι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 80 γρ. γαρίδες σε μικρούς κύβους. 200 γρ. ψίχα πορτοκαλιού, σε μικρούς κύβους. 5 κ.σ. χυμός πορτοκαλιού. 2 κ.σ. χυμός λεμονιού. 40 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ όλη ιδέα είχε να κάνει με μια εναλλακτική πρόταση για τον μπακαλιάρο χωρίς σκορδαλιά. Στο οικογενειακό συμβούλιο - στο πόδι πια, γιατί ούτε εγώ ούτε η[...]
Πηγή: bostanistas.grΤη Δευτέρα είχα την τιμή να δοκιμάσω από τους πρώτους το νέο ειδικό μενού που τρέχει παράλληλα στο Rakkan και το Varoulko κάθε Πέμπτη του Μαΐου και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑπό την κ. Ασπασία Μιμούση - Ιστιαία Εύβοιας Πλένουμε το χταπόδι καλά και το τοποθετούμε σε κατσαρόλα που καίει πάνω στην εστία της κουζίνας , περιμένοντας να[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΗ μπισκ (bisque) είναι μια πανέξυπνη εφεύρεση της γαλλικής μαγειρικής που στηρίζεται στη σκέψη ότι τα διάφορα οστρακόδερμα πέρα απ’ τη νόστιμη σάρκα, έχουν[...]
Πηγή: caruso.grΑσπίκ γαρίδας με ντομάτες ζελέ (Για 6-8 άτομα) Υλικά 1 κιλό ώριμες ντομάτες αποφλοιωμένες χυμό ενός λεμονιού 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 1 σκελίδα[...]
Πηγή: greekouzina.gr